Takavut'tan Türktaş'a: Külliyen yalan

CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut Şevki Türktaş'a sert çıkıştı. Takavut, " 20 aydır bu partinin merdivenine ayak basmayan kişilerin gidip oradan icazet alması mümkün değil." dedi.

Takavut'tan Türktaş'a: Külliyen yalan
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Ali Takavut toplantı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

"ÇAVUŞOĞLU İÇİMİZİ RAHATLATI AMA..."

Takavut Alanya'nın siyasi ve ekonomik olarak sıcak günler geçirdiğini dile getirerek sözlerine başladı. Avrupa ve Alamnya ile olan sorunları henüz çözülemediğini hatırlatan Takavut, "Dün yapılan Dışişleri Bakanımızın Almanya yetkilisinin karşılıklı oradaki konuşmalarından biraz içimiz rahatladı gibi ama tabi ki arkasından yine değişik haberler geliyor. Bunun bedelini ödeyen Alanya esnafı ve Alanya halkı oluyor." dedi.

ALANYA ADRES DUYURMUŞTU

Mahmutlar'da bulunan Lumos Otel saihibi Muahmmer Kodal'ın dün paylaştığı kahvaltı fotoğrafı alanyaadres.com'un ahberi sonrası adeta gündeme otrumuştu. Onbinlerce kişinin okuduğu ve yüzlerce yorum alan haberle ilgili Takavut bir açıklama yaptı. Takavut herşey dahil sisteme karşı olduğunu söyledi. Kodal'ın paylaştığı resmi anlatan Takavut, "Tabi ki burada bu kahvaltıyı alan kişiler biz bunun parasını verdik, istediğim kadar alırım zihniyeti ile yapıyor ama burada milli bir servet kayboluyor. O nedenle bende bir işletmeci olarak her şey dahil sisteminin karşısındayım. Her şey dahil sistemi özellikle Alanya’da esnafımızı çok zor durumda bırakıyor." diye konuştu.

"YENİ BAKANDAN HAMLE BEKLİYORUZ"

Turizm Bakanlığını Nabi Avcı'dan geçtiğimiz hafta devralan Numan Kurtulmuş'un acil olarak birşeyler yapması gerektiğini belirten Takavut, "Otellerde biraz doluluk olabilir ama esnaf perişan halde. Buna acilen bir çözüm bulunması gerekiyor. Bu da bir devlet politikası olması lazım, turizm politikası devlet politikasıdır. Yeni turizm bakanımız oldu şimdi Numan Kurtulmuş beyefendi. Bekliyoruz; yeni nasıl kararlar alacak, acil eylem planları var mı? Bunları bekliyoruz. Umarım yeni bir şeyler yaparlar nefes aldırırlar esnafımıza." şeklinde konuştu.

"TAMAMEN, KÜLLÜYEN YALAN"

GEçtiğimiz günlerde CHP Eski İlçe Başkanı Şevki Türktaş'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşütüğü Kılıçdaroğlu'nun "Şevki çizmeleri giy" diyerek göreve başlamasını istediği haberleri basında sıkça yer almıştı. Haberlerin tamamen uydurma olduğunu belirten Takavut, "Genel merkez de Anadolu’dan kim gelirse gelsin milletvekillerimiz ve genel başkanımız bunlarla görüşür. Bunda hiçbir sıkıntı yok. Bu çok doğal bir olaydır. Görüşmesi de gerekir. Ancak işin sıkıntılı tarafı şurası: Genel merkezle görüşüp gelip burada basınla bunu paylaşıp, ‘Şevki çizmeleri giy’ genel başkanın ve genel merkezin hiç böle bir söylemi yok, tamamen, külliyen yalan. Genel başkan böyle iki kişiyi oturtacak karşısına 1 buçuk saat ayıracak vakti yok. Ben çok yakından tanıdığım için söylüyorum." dedi.

Türktaş'ın basını da kullanarak kamuoyunun kafasını karıştımak istediğini söyleyen Takavut, "20 aydır bu partinin merdivenine ayak basmayan kişilerin gidip oradan icazet alması mümkün değil. Bunların tamamı yalandır. Kamuoyunun bu şekilde bilmesini istiyorum. Tabi ki başka konulara girmek istemem bu kendi içimizde bir konudur." dedi.

"GELSİN KOLTUĞUMA OTURSUN"

Şevi Türktaş'ın ilçe başkanı adayı olmak gibi bir isteği olup olmadığına dair soruyada cevap veren Takavut, "Eğer ilçe başkanlığına aday olacaksa bu kapı açık. Gelir burada gerekirse koltuğumu veririm bende yanına otururum burada ilçe başkanlığı adaylığını açıklattırırız. O hazırlıkları var mı bilmiyorum. Daha önce de söyledim bu partide üye olan tüm arkadaşlarım ilçe başkanlığına aday olabilir. Bende buna ev sahipliği yaparım." diye sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2017, 14:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83