'TİMSAH GÖZYAŞI DÖKENLERE YAZIKLAR OLSUN'

MHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Hilmi Er ve teşkilat yönetimi haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Hilmi Er, ' Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bu defa ateş Alanya'ya düştü' dedi.

'TİMSAH GÖZYAŞI DÖKENLERE YAZIKLAR OLSUN'

Hilmi Er konuşmasına şöyle devam etti:

banner111
Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Nazilli'nin kardeşi, özel harekat polisimiz Coşkun Nazilli, Mardin Nusaybin'de haince şehit edilmiştir. Yapılan bu haince, alçakça saldırıyı bir kez daha lanetliyorum. Kahraman şehidimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun. Geride kalan ailesine, yakınlarına ve Türk Milletine baş sağlığı diliyorum.

'ALANYAMIZ KENDİNE YAKIŞANI YAPTI'

Dün Alanyamız tarihi günlerden birini daha yaşadı. Elli bin civarında bir kalabalık şehide son vazifesini layıkıyla yaptı. Alanya, vatan hainlerine ve onlara çanak tutanlara gerekli mesajı vermiştir. Bir kez daha Alanyamıza göstermiş oldğu bu duyarlılıktan dolayı teşekkür etmek istiyorum.

'TİMSAH GÖZYAŞI DÖKÜYORLAR'

Çözüm süreci adı altında başlayan ihanet süreci ülkeyi maalesef bu durumlara düşürmüştür. Üç buçuk sene boyunca her şeye göz yumacaksınız, Valilere, Kaymakamlara özel talimat vereceksiniz, askerimizin, polisimizin operasyon yapmasına, tedbir almasına engel olacaksınız ve şimdi de şehit cenazelerinde en önce poz verecek, timsah gözyaşları dökeceksiniz. En hafif tebiri ile yazıklar olsun diyorum.

'PUSULAR KURULURKEN NEREDEYDİNİZ?'

Sadece bir ilçede 500'den fazla hendek açıldığı söyleniyor. Ey AKP iktidarı, bu hendekler açılırken, bu tuzaklar kurulurken, bu hainlikler planlanırken, biz MHP olarak iktidarınızı defalarca uyarmadık mı? İktidar olarak neredeydiniz? Ne işle meşguldünüz? Hangi güçler, kimler engel oldu teröristlerle mücadele etmenize? Yazık değil mi bu dağ gibi fidanlara, çocuklarını, gözü yaşlı ailelerine ve Türk milletine?

'TEK DERTLERİ BAŞKANLIK'

Reis-i Cumhur ve AKP iktidarının tek bir derdi var. 'Başkanlık.' Bir başkanlık uğruna vatan evlatları acımasızca feda ediliyor. Ülkemize ise bir kaos yaşatılmaya çalışılıyor. Her bir şehidimizin kanında bu iktidarın sorumluluğu var.

'KANIN YERDE KALMAYACAK'

Kimse merak etmesin, vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Elbette bu zor günleri birlik, beraberlik ve dayanışma içinde aşacağız. Şehidimiz, canımız, Coşkun kardeşimizin kanı yerde kalmayacak. Büyük Türk Milleti bunun hesabını mutlaka soracaktır. Alanyamızın ve Büyük Türk Milletinin başı sağolsun.'



Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2016, 14:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83