Toklu: Asıl engel sevgisizliktir

Toklu: Asıl engel sevgisizliktir
Başkan Toklu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Günümüzde engelli vatandaşlarımızı görmezden gelmememiz gerektiğini vurgulayan Toklu, onlara her konuda destek olmanın önemini vurguladı. Ayrıca Başkan Toklu;
‘‘Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılında Dünya Engelliler Günü olarak kabul edilen 3 Aralık günü, engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırmak ve hayat standartlarını yükseltmek için özel bir gündür.

ENGEL DEĞİL, HEP BİRLİKTE DESTEK OLALIM

“ Engelli vatandaşlarımızın umutlarını yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba sarf edip çözümler üretmek en önemli sorumluluklarımızın başında gelmektedir. Engelli vatandaşlarımızı hayatın her alanına ve sürecine dahil etmek, onları desteklemek ve teşvik etmek, ihtiyaç duydukları hizmetleri en etkin ve hızlı bir şekilde yapmak onların sorunlarını inceleyip çözmek ve hizmet sunum mekanizmalarını buna uygun hale getirmek, sosyal hayata katılımlarında onlara destek olmak, hayatlarını kolaylaştıracak her adımda yanlarında olmak hepimizin görevidir.
Bu vesile ile engellerin hep birlikte çalışarak aşılacağı engelsiz bir dünya temennisiyle tüm engellilerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlar sağlıklı, mutlu ve huzurlu yarınlar diliyorum.’ İfadelerinde bulundu. 

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2020, 19:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83