Toklu'dan ahde vefa

Toklu'dan ahde vefa
Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu hafta sonu yapılacak kongre öncesi hazırladığı bir video kliple 2017 yılından bu yana beraber çalıştığı yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Cumartesi günü yapılacak kongrede göreve devam edecek olan başkan Toklu, 2017-2020 yılları arasında birlikte görev yaptığı çalışma arkadaşlarının görüntüler yer aldığı bir video klip hazırlayarak sosyal medya hesaplarından paylaştı. Arkadaşlarına yaptıkları hizmetler için teşekkür eden Toklu'nun bu paylaşımı takdirle karşılandı.
Ak Parti de yol arkadaşlığının dava kardeşliğinin önemine dikkat çeken İlçe Başkanı Mustafa Toklu" Arkadaşlarımızla 3 yıl uyumlu bir çalışma süreci geçirdik. Her birinin üstün gayret ve çalışmaları oldu.Gece- gündüz demeden, yağmur-çamur demeden çalıştık.Bir dönemin sonuna geldik. Yeni bir dönem başlayacak.. Yeni dönemde arkadaşlarımızın kimisi işlerinin yoğunluğu, kimisi de başka nedenlerle aramızda olmayacaklar. Göreve devam edecek arkadaşlarımız olacak. İyi bir ekip çalışmasıyla 3 yılımızı tamamladık. Görev yapan bütün arkadaşlarımıza bir jest yapalım istedik. Bir hatıra kalsın istedik. Böyle bir çalışma yaptık . Bu sürecte bizlerle olan, şehrimize önemli hizmetler kazandırmamızda emekleri olan bütün arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ederim” diye konuştu
 

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2020, 22:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83