Toklu'dan Alanya'daki TOKİ kura sonuçlarıyla ilgili açıklama

Toklu'dan Alanya'daki TOKİ kura sonuçlarıyla ilgili açıklama
TOKİ’nin başlattığı ‘Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut’ projesi için kuralar bugün çekildi. AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu’da sonuçların Alanya’ya hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Sürecin takipçisi olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından başlatılan ‘Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut’ projesinin kura çekimi bugün gerçekleştirildi. Proje kapsamında yapılacak olan Alanya’daki 250 konut sahiplerini buldu.
Alanya’da çekiliş 175 tane 2+1 ve 75 tane 3+1 olmak üzere ayrı ayrı yapıldı. TOKİ’nin resmi hesaplarından canlı olarak yapılan çekilişin sonuçları ise noter onayının ardından akşam saatlerinde açıklanacak.

ALANYA’MIZA HAYIRLI OLSUN

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu, TOKİ çekilişini değerlendirerek, “Korona virüs salgını dolayısıyla bu yıl TOKİ çekilişi canlı yayın yoluyla gerçekleştirildi. Alanyamıza yapılacak olan 175 adet 2+1 ve 75 adet 3+1 toplamda 250 konutun sahipleri de çekilişi ile belli oldu. Sonuçlar noter onayının ardından açıklanacak. Evlerine kavuşan vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. TOKİ’nin Alanya projeleri sürecek ve önümüzdeki yıllarda bu çalışmaların devamı gelecektir. Projede emeği olan Başta Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere herkese teşekkür ederim. Süreci çok yakından takip etmeye devam edeceğiz.” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2020, 16:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83