Toklu'dan Alanyalılara Ankara raporu

Toklu'dan Alanyalılara Ankara raporu
AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Ankara’da Karayolları Genel Müdürlüğü ile yapılan temaslar sonrası Çevre Yolu için sürecin hızlanacağını söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Ankara temaslarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Toklu, Karayolları Genel Müdürlüğü’nde yapılan görüşmelerin neticelerini anlatarak, “ Ankara’da Karayolları Genel Müdürlüğü’nde bir dizi programlar düzenledik. Geçtiğimiz hafta vekilimiz Sena Nur Çelik ile istişareler yapmıştık. Yapmış olduğumuz programlar neticesinde Alanya Çevre Yolu’nun ikinci etabın açılması ile ilgili süreç hızlanacak. Pandemi öncesinde de görüşmelerimizi gerçekleştirmiştik ancak pandemi nedeniyle süreç ötelenmişti. Önümüzdeki süreçte ikinci etabı açarak yoğunluğu azaltma hedefimiz var. “ Dedi. Toklu, Alanya Otobanı ile ilgili yapılan görüşmelere ilişkin olarak da “Yıllardır planlanan programlanan Alanya otobanı ile ilgili de görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Toplantı olumlu geçti projenin hızlanması için görüşmelerimiz yaptık. Bundan sonraki süreçte de Ankara temaslarımız devam edecek.” Şeklinde konuştu.

ÖNCELİĞİMİZ ONKOLOJİ
Toklu, ilçe halkı tarafından merakla beklenen Onkoloji Merkezi ile ilgili açıklamasında ise sürecin yer tahsisine kaldığını söyledi. Toklu, “Özellikle ALKÜ karşısında bulunan 30 dönümlük alanın onkoloji merkezi olarak tahsisinin yapılması için biz gerekli teknik çalışmaları sürdürmekteyiz. Bilindiği üzere bakanlıktan Onkoloji Merkezi için onay alınmıştı. Yer tahsisinin hızlandırılması ile birlikte de merkezi yapacağız. Zaten ayaktan kemoterapi alımı ile ilgili süreç başlamıştı. Bina yapıldıktan sonra tamamen hizmet vermeye başlayacak. Bizim Alanya’da sağlık konusundaki en büyük önceliğimiz onkoloji.” Dedi.

ÜYE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
AK parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, ilçe teşkilatı olarak üye çalışmalarına da hızla devam ettiklerini dile getirdi. Toklu, “Üye çalışmaları hızlı şekilde sürmekte. Tüm kademelerimizde üye çalışmaları sürüyor. Çalışmalarımız aktif şekilde devam etmekte. Hedeflediğimiz süreçte hedeflediğimiz üye sayısına ulaşacağız.” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2020, 15:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83