Toklu'dan başkan Güvenç ve yeni yönetimine tebrik

Toklu'dan başkan Güvenç ve yeni yönetimine tebrik
AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede Gülay Güvenç bir kez daha başkan seçilirken, Başkan Toklu, tüm kadınları tebrik ederek, yeni dönemde herkese başarılar diledi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatı 6. Olağan Kadın Kolları Kongresi bugün gerçekleştirildi. Saat 14.00’de Alanya Kültür Merkezi’nde yapılan kongreye Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Kemal Çelik, İbrahim Aydın, Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kekik Yılmaz, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Türkdoğan, siyasiler, belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı.

Divan oluşturulmasıyla başlayan kongre saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okunmasıyla devam etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın videolu mesajının sunulmasının ardından konuşan AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Güvenç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın parti için çalışmalarını sokak sokak, köy köy anlatmanın çabası içinde olacaklarını söyledi.

TOKLU TEBRİK ETTİ

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu, kongrede gerçekleştirdiği konuşmasında, “19 yıllık yolculuğumuzda bize her zaman destek veren, yükümüzü alan kadınlarımız oldu. Kadınlarımıza buradan ne desek azdır .Kadınlarımızla kol kola, omuz omuza çalıştık. Bizimle beraber daima gece gündüz çalışan tüm kadınlarımıza sonsuz saygılarımı ve teşekkürlerimi sunarım .” dedi.
Kongreye tek aday olarak katılan mevcut Başkan Gülay Güvenç güven tazeleyerek bir kez daha başkan seçildi. İlçe Başkanı Toklu, başta Gülay Güvenç olmak üzere yeni seçilen ve göreve devam eden tüm yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, herdaim yanlarında olacaklarını söyledi ve görevlerinde başarılar diledi. 

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2020, 11:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83