Toklu'dan flaş istifa ve ittifak açıklaması

Alanya Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, istifalar ve ittifakla ilgili açıklama yaptı

Toklu'dan flaş istifa ve ittifak açıklaması

31 Mart 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Ak Parti’nin Antalya’da görev yapan 6 İlçe Başkanı görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Yerel seçimler öncesi Ak Parti’de hareketli günler devam ediyor. Ak Parti’nin Antalya’nın ilçelerinde görev yapan 6 İlçe Başkanı görevinden istifa ettiğini açıkladı.  Ak Parti’nin Antaya’da Manavgat, Aksu, Serik, Korkuteli, Serik ve Kaş İlçe Başkanları istifa etti. İstifa eden başkanların belediye başkanlığına veya meclis üyeliği aday olabilmek için istifa ettikleri öğrenildi.
Konuyla ilgili olarak Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ise, “Şuana kadar Antalya’nın 6 ilçesinde İlçe başkanlarımızın istifaları istenildi. Şuana kadar benimle ilgili bir istifa kararı gelmedi. Ama bunun ittifak kesinleşti. Ak Parti Alanya'da aday  çıkarmayacak şeklinde değerlendirilmesi doğru değil. Biz Genel Merkezimizin kararını bekliyoruz" dedi. 
Öte yandan bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından Alanya ve Korkuteli Belediye Başkan Adayları açıklanmıştı.
Ak Parti’de ise istifa eden 6 ilçe başkanı arasında Alanya'nın olmaması siyasi kulislerde "Alanya'da Ak Parti-MHP ittifakı kesinleşti. Ak Parti Aday çıkarmayacak" şeklinde değerlendirilmişti. 

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2018, 22:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83