Toklu'dan ittifak açıklaması

Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı'nda konuşan İlçe Başkanı Toklu, "biz partimizin, genel merkezimizin vermiş olduğu kararlar doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürürüz ama genel merkezimizin şu an böyle bir çalışması yok." diyerek ittifak iddialarına yanıt verdi.

Toklu'dan ittifak açıklaması
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı bugün parti binasında gerçekleşti. İlçe Başkanı Mustafa Toklu'nun başkanlık ettiği toplantıya yönetim kurulu üyeleri tam kadro katıldılar. 

'ÇELİK'E TEŞEKKÜR EDERİZ'

Toplantı sonrası basın mensuplarının karşısına geçen Toklu ilk olarak Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik'e teşekkür etti. Toklu, "Geçen hafta, bildiğiniz üzere Sayın Milletvekilimiz Sena Nur Çelik bir dizi programlar yapmak için Alanya'ya geldi. Kendileri ile birlikte burada bazı programlara katıldık. Öncelikle Alanya'ya zaman ayırdıkları için kendilerine tekrar tekrar teşekkür ediyoruz." dedi.

İTTİFAK İDDİALARI HAKKINDA NE DEDİ?

Bir basın mensubu Toklu'ya politika kulislerinin son günlerde en önemli gündem maddesi olan Ak Parti-MHP ittifakı hakkındaki düşüncelerini sordu. Konu hakkında konuşan Toklu, "Biz bunu daha öncede ifade ettik. Tekrar ifade edelim: Bilindiği üzere MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili yapmış olduğu bir açıklama vardı. 'Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır' diye bir açıklama yaptı. Tabi Sayın Devlet Bahçeli, ülkenin bulunmuş olduğu durumlarda milli ve manevi değerleri ön planda tutarak, her zaman devlet adamlığını bu tarz noktalarda göstermiştir. Bunu Gezi Olaylarında, 15 Temmuz Gecesi de gördük. Kendisine yakışan, milliyetçi kesime yakışan duruşuyla birlikte Sayın Bahçeli her zaman milletinin, bayrağının, devletinin arkasında olduğunu göstermişti. Bununla ilgili de yaptığı açıklamaları da mutlulukla karşıladık ama bazı kesimler yerelde ittifak olacağı şeklinde yorumladı. Kamuoyunda duyuyoruz ama bununla ilgili bir durum söz konusu değil. Ben önceden de ifade etmiştim; biz partimizin, genel merkezimizin vermiş olduğu kararlar doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürürüz ama genel merkezimizin şu an böyle bir çalışması yok. Genel Merkezimizin bize iletmiş olduğu böyle bir çalışması yok. Onun için şu anda ittifak söz konusu değildir." diyerek sözlerini noktaladı. 

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2018, 16:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83