Toklu, eski hastanenin ne olacağını açıkladı

Toklu, eski hastanenin ne olacağını açıkladı
AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, eski Alanya Devlet Hastanesi binasının restore edilerek  Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi (AMATEM) olacağını açıkladı. Başkan Toklu ayrıca Alanya’ya tüp bebek ve onkoloji merkezinin de açılacağını söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısının ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 2020 yılı içerisinde yapılacak olan İlçe Kongresi öncesinde delege seçimlerine devam ettiklerinden bahseden Başkan Toklu, “Bilindiği üzere Ak Parti İlçe Teşkilatı olarak olağan kongre sürecimizi geçen hafta başlattık. Şuana kadar Tosmur, Kestel, Kargıcak ve Demirtaş olmak üzere 4 mahallemizde sandığı koyarak delege seçimlerimizi gerçekleştirdik. Bu haftada inşallah geriye kalan mahallelerimizi tamlamış olacağız. Cuma ve Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz seçimlerin ardından delege listemiz hazır olacak ve kongre sürecimizi bekleyişe geçeceğiz. Bu delege seçimlerinde ki listelerimizi üyelerimizin önüne sunarken elimizden geldiği kadar tüm partimizin kesimlerini kucaklayarak oluşturulan komisyonca isimleri oluşturup üyelerimizin önüne sunuyoruz. Cumartesi günü de merkez mahallelerimizin delege seçimlerini ilçe teşkilatımızda kalabalık bir katılımla gerçekleştireceğiz. Oluşturulan bu delegelerde 2020 yılında yapılacak olan kongremizde ilçe başkanını seçeceklerdir. Bu süreç başta partililerimize ve Alanya halkına hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.


‘TÜM KESİME HİZMET VEREBİLECEK BİR MERKEZ OLACAK’

Alanya’da devam eden sağlık hizmet ve yatırımlarıyla ilgili de bilgi veren , “Alanya’da  Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi (AMATEM) açılmasıyla ilgili girişimimiz Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun Alanya ziyaretinde gerçekleştirmiş olduğu toplantıda gündeme geldi. Ogün yapılan istişareler sonucunda Alanya’nın Gazipaşa ve Manavgat’ın da ihtiyacı olan AMATEM’in kurulmasıyla ilgili girişimlerimizi hızlandırdık. Eski Devlet Hastanesi’nin yerine o bölgenin yeşil alanının arttırılarak bir merkez haline getirilecek. Biliyorsunuz çağımızda maalesef uyuşturucu ve türevlerinin kullanımıyla ilgili özellikle gençlerimiz üzerinde yaşanan sıkıntılar var. Bu konuda ailelerimizde mağdur oluyor. Başta gençlerimiz ve kullanıcılar olmak üzere bu illetten kurtulmak isteyen aileler olmak üzere tüm kesime hizmet verebilecek bir merkezin kurulmasıyla ilgili düğmeye bastık.  Sayın Bakanımızın öncülüğünde inşallah Alanya’ya AMATEM’in kazandırılmasıyla ilgili süreci hızlandıracağız. Ayrıca sadece AMATEM ile ilgili kısım değil aynı zamanda tüm bebek ve onkoloji ile ilgili süreçte var. İlerleyen süreçte sağlık alanında bu hizmetlerin gelmesiyle ilgili hem üniversitemiz hem hastanemiz hem de bizler Ankara sayın Bakanımız ve milletvekillerimizle bu girişimlerin takipçisi olacağız” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2019, 07:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83