Toklu ilk iş olarak kadınlarla buluştu

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Adayı Mustafa Toklu kadın kolları ile bir araya geldi.

Toklu ilk iş olarak kadınlarla buluştu
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu'nun görevi bırakacağını açıklaması üzerine genel merkez tarafından aday olması istenen Mustafa Toklu çalışmalara hızlı başladı. Tek aday olarak seçime gireceği tahmin edilen Mustafa Toklu bugün kadın kolları ile bir araya geldi. AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık, yönetimi ve pek çok Ak Partili kadının katıldığı toplantıda Toklu, projelerinden bahsetti ve kongrenin hemen ardından 2019 için çalışcaklarını vurguladı. 

Toklu toplantı hakkında, "Bugün İlçe Kadın Kolları Başkanımız Şükran Çalık ve yönetimiyle bir araya geldik. Hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür ederim." diye konuştu.

Ak Parti Alanya İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık ise, "Ak Parti Alanya İlçe kongresinde İlçe Başkan Adayımız Alanya İlçe Gençlik Kolları eski Başkanımız, Gençlik Kolları Genel Merkez MKYK üyemiz Mustafa Toklu yönetim toplantımıza katıldı. Kongre sürecini istişare ettik. Şimdi hep beraber, birlik ve beraberlik zamanı, Mustafa Toklu başkanımızla da durmak yok, çalışmaya devam, bu bir bayrak yarışı. Allah yar ve yardımcısı olsun. Bugüne kadar çalışmış oldugumuz Mustafa Berberoglu ve ekibinede teşekkürü bir borç bilirim. Allah onlardanda razı olsun. Mustafa başkanımızında özverili çalışması ve eşinin anlayısı hepsi aşikardır. Hep beraber başarıyla 3 seçim 1 refarandum atlattık. Bir ekip olarak yorulmadan, yılmadan çalıştık. AK Parti'nin başarısı Türkiye'nin başarısı olacak. Davamız bir, hedefimiz bir, geleceğimiz bir, şimdi; 1 olma zamanı." dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2017, 17:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83