Toklu: Kongreden yenilenerek çıkacağız

Toklu: Kongreden yenilenerek çıkacağız
Yarınki kongre öncesi konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, “Kongreden yenilenerek ve güçlenerek çıkacağız. Yaşanacak kan değişimiyle yeni bir heyecan, yeni bir aşkla partimizin ve Alanya’mızın hizmetinde olacağız" dedi.

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nda kongre öncesi son hazırlıklar yapılıyor. Bir taraftan yönetim kurulu listesine son şekli verilirken, diğer taraftan Alanya Açık Hava Tiyatrosu'nda hazırlıklar son aşamaya geldi.
Özellikle oluşturulacak İlçe Yönetim Kurulu listesi için yoğun bir talebin yaşandığı öğrenilirken, liste üzerinde büyük bir titizlikle çalışıldığı belirtiliyor.
Tüm Alanya tarafından kabul görecek bir listenin oluşturulması için AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu'nun büyük çaba sarf ettiği, partiye ve Alanya’ya hizmet edecek ekibi seçerken ince eleyip sık dokuduğu gelen bilgiler arasında.

“KONGREMİZ BAYRAM HAVASINDA OLACAK”

19 Eylül Cumartesi Günü Alanya Açık Hava Tiyatrosu’nda saat 16.00’da gerçekleştirecek kongrede göreve gelecek yeni yönetimde şehrin tanınmış simalarından sürpriz isimlerin olması bekleniyor. Kongre öncesi hazırlıklarla ilgili bilgiler veren Toklu, birlik beraberlik vurgusu yaptı. Kongre hazırlıklarının neredeyse tamamladığını belirten Başkan Toklu, "Hazırlıklarımızda son aşamaya geldik. Malumunuz üzere ülkemizdeki salgın nedeniyle kongremiz kısıtlı bir katılımla gerçekleştirilecek. Kongrede bakanlığımızın belirlediği Covit-19 kurullarına harfiyen uyulacak. Delege ve misafirlerimiz maske ve mesafe konusunda gereken hassasiyeti gösterecek. Bizim kongrelerimiz her zaman şenlik havasında geçer. Kısıtlı bir katılımla da olsa kongremiz, bir şölen bir bayram havasında olacak. Görev alan almayan bütün arkadaşlarımızla orda olacağız. Birlik beraberlik içerisinde kongremizi yapacağız. Teşkilatçının eskisi yenisi olmaz. 3 yıl beraber görev yaptığımız arkadaşlarımızın bir kısmı nöbetlerini yeni arkadaşlarımıza devredecek. Hizmet yarışında bir bayrak değişimi olacak tabir yerindeyse. 2017 yılından bu yana samimiyet ve gayretle görev yapan ancak yeni dönemde yönetimimizde yer almayacak olan bütün arkadaşlarıma hizmetleri için yürekten teşekkür ediyorum. Kongreden yenilenerek ve güçlenerek çıkacağız. Yaşanacak kan değişimiyle yeni bir heyecan, yeni bir aşkla partimizin ve Alanya’mızın hizmetinde olacağız" dedi.

“ÖNEMLİ OLAN GÖREVİN HAKKINI VEREBİLMEK”

Partiye ve davaya hizmetin sadece teşkilatlarda görev almak la olmayacağının altını çizen Toklu, “Bizler gelip geçiciyiz. Makamlar da gelip geçici, baki olan davadır. Hizmetin nerede yapıldığının önemi yok. Önemli olan hizmetin nasıl yapıldığıdır. Güçlerini oturduğu koltuklardan alanlar, koltuklarını kaybettiklerinde güçlerini de kaybederler. Bizler koltuk sevdalısı değil hizmet sevdalısıyız. Bugün başkan olarak hizmet ederiz, yarın sade bir vatandaş olarak. Önemli olan bulunduğu görevin hakkını verebilmektir. Allah bize verilen bu kutlu görevi layıkıyla yapmayı nasip etsin diye dua ediyoruz. Kongremizin partimiz, Alanya’mız ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2020, 22:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83