Toklu yol haritasını böyle açıkladı

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Toklu, "MHP ve CHP'nin etkinliklerine katılarak siyasette nasıl yol izleyeceğimizi de göstermiş olduk." dedi. Toklu ayrıca önce gençlik kolları ardından kadın kolları kongrelerinin en kısa zamanda yapılacağını açıkladı.

Toklu yol haritasını böyle açıkladı
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Teşkilatı, Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı'nı Mustafa Toklu başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Toklu, yönetim kurulunun ikinci kez toplandığının altını çizdi. Toplantıda gelecek günlerde yapılacak olan çalışmaların görüşüldüğünü belirten Toklu, "Bu süreçte arayan, soran, çiçek gönderen ve ziyaretimize gelen herkese teşekkür ederim. Bundan sonra çalışmalara daha hız vererek devam edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kongresi'nde aday olan ve tekrar seçilen Ali Takavut'a başarılar dilerim. CHP'nin kongresi ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin programlarına katılarak siyasette nasıl yol izleyeceğimizi de göstermiş olduk." dedi.

ÖNCE GENÇLER SONRA KADINLAR

Gençlik kolları ve kadın kollarının kongrelerinin önümüzdeki günlerde yapılacağının altını çizen Toklu, 23 Aralık'ta Gençlik kolları kongresinin gerçekleştirileceğinin, bunun için 3 aday ismin yarın Ankara'ya giderek genel merkezde mülakata gireceğini belirtti. Gençlik kolları kongresinin hemen ardından ise kadın kolları kongresi yapılacak. 

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2017, 16:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83