Tosmur'da Alanya Adres'in dediği oldu

Alanya Adres'in anketlerdeki başarısı bir kez daha gün yüzüne çıktı. Tosmur Muhtarlık seçimlerinde de Alanya Adres'i dediği oldu.

Tosmur'da Alanya Adres'in dediği oldu
Tosmur'da bugün seçim heyecanı vardı. 5 adayın yarıştığı seçimde Yakup Gündoğan ipi göğüsleyen taraf oldu. Seçimlerde Yakup Gündoğan en yakın rakibine 270 fark attı.

ALANYA ADRES YİNE BİLDİ

Alanya halkının nabızını en iyi tutan platform olan Alanya Adres İnternet Gazetesi Tosmur seçimleri öncesi de bir anket başlatmıştı. Alanya Adres okurlarına "Haziran'da yapılacak seçimlerde Tosmur Mahallesi'nde kimi muhtar olarak görmek istersiniz?" sorusunu yöneltmişti.

Son güne kadar büyük bir çekişmeye sahne olan anket seçim sabahı oy verme işleminin başlaması ile son bulmuştu. Alanya Adres'in anketinde Yakup Gündoğan en yakın rakibine 355 oy fark atarak birinci sırada bitirmişti. 

Tam 12 bin 863 kişinin oy kullandığı Alanya Adres'in bu anketi çok az bir yanılma payı ile yine sonuçları önceden tahmin etti.

Bilindiği gibi Alanya Adres daha önce Alanya Belediye Başkanlığı seçimlerini ve son yapılan anayasa referandumunu çok az bir yanılma payı ile doğru tahmin etmişti.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2017, 18:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83