"Turizmin geleceği bu kampanyaya bağlı"

Vatan Partisi Alanya İlçe Teşkilatı yürüttükleri İncirlik Üssü ABD’ye Kapatılsın imza kampanyası hakkında parti binalarında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. İlçe Sekreteri Evren Kurtoğlu kampanya süreci hakkında bilgi verdi. Kurtoğlu kampanyanın önemine değinerek, "Alanya turizminin geleceği İncirlik Üssü’nün kapanmasından geçer.” dedi.

"Turizmin geleceği bu kampanyaya bağlı"
Alanya’da güvenlik birinci meseledir diyen İlçe Sekreteri Evren Kurtoğlu, “Bölge ülkeleriyle geliştirilecek iyi ilişkilerin Alanyamıza çok büyük katkıları olacaktır. İncirlik Üssü terör örgütlerinin beslendiği bir yuvadır. Terör örgütlerinin arkasında Amerika ve İsrail var. Bu nedenden ötürü Adana’daki İncirlik Üssü bu ülkelerin kullanımına kapatılmalıdır.” dedi. 

Alanya’nın birçok bölgesinde kampanya hakkında bilgilendirme çalışmaları yaptıklarını söyleyen Kurtoğlu herkesi destek olmaya çağırdı.

Vatan Partisi Alanya İlçe Sekreteri Evren Kurtoğlu’nun açıklamasının detayları söyle:

Bölücü PKK terör örgütüne ve Fetullahçı terör örgütüne karşı devletçe ve milletçe büyük bir mücadelenin içindeyiz. Vatan savaşı veriyoruz. Terör örgütlerinin arkasında Amerika ve İsrail var. Vatan toprağı olan İncirlik Üssü’nden kalkan Amerikan uçakları, Mehmetçiğimize ve polisimize kurşun sıkan terör örgütlerini koruyor. Amerikan tanklarının boylarımızda PKK’yı desteklemek için namlularını Türkiye’ye çevirmiş bulunuyor. Dahası : İncirlik Üssü , 15 Temmuz 2016 gecesi FETÖ’nün darbe girişimine yataklık etti. Apaçık ortadadır, İncirlik üssü Türkiye’nin güvenliğine hizmet etmiyor. İncirlik Üssü, Amerika’nın Türkiye hükümetini devirme ve Türkiye kalesini içeren ele geçirme girişiminin hizmetindedir. Devekuşu gibi kafamızı kuma gömmenin alemi yok! İncirlik Üssü Türkiye’nin bağrına sokulmuş bir hançerdir. Olmaz böyle şey: Hükümet, vatan toprağımızda Türkiye’ye karşı bir müdahale ve saldırı üssü bulunmasına izin veremez! İncirlik Üssü, aynı zamanda komşularımıza karşı bir tehdit ve saldırı üssüdür.  Suriye, Irak ve İran’ın toprak bütünlüğü, Türkiye’nin toprak bütünlüğüdür. Türkiye, Müslüman milletlerin düşmanı olan eşkıyaya yataklık yapamaz. İncirlik Üssü, Amerikan uçaklarına kapatılsın. İncirlik Üssü Türk Ordusunun denetimi altına alınsın.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2017, 13:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83