'TÜRK AMERİKAN SAVAŞI ÇIKTI'

Vatan Partisi Alanya İlçe Örgütü ülkemizde yaşanan olaylar ve bölgemize etkileri konusunda basın açıklaması gerçekleştirdi.

'TÜRK AMERİKAN SAVAŞI ÇIKTI'
Parti binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan ilçe başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu şunları söyledi:   

HER GÜN ŞEHİT HABERLERİ İLE UYANIYORUZ

Ocaklarımıza ateş düşüyor. Son şehit ve yaralı haberleri Mardin-Nüsaybin, Hakkari-Van, Muş–Suluca’ dan geldi aralarında Antalya’dan Polis Memuru Serkan Çölkesin de bulunduğu beş kahraman polisimiz Şehit on iki askerimizde yaralı. Yarın güne nasıl başlayacağımız bilinmiyor.

ADI KONULMAYAN TÜRK AMERİKAN SAVAŞIDIR

ABD Ve AB Taşeronu PKK üzerinden hız kesmeden süreceği ve son kalan PKK lı imha edilene kadar devam edeceği anlaşılmaktadır. İki yıldır acılım yalanı ile Taşeron PKK Mevzilerini tahkim etmiş silahlanmasını tamamlamış.ve Savaşa girişmiştir. İşbirlikçi AKP iktidarının Komşumuz Suriye teröristlerine güya yardım olarak verdiği silahların bu gün PKK nın elinde olduğu Eski Dış işleri bakanımız Mevlüt Cavuşoğlu hemşerimiz tarafından açıklanmıştır. Tank ve ucaklarımız vurulsun diye Almanya Milan füzeleri veriyor. İsrail Stinger  füzeleri veriyor ABD ve İngiltere özel kuvvetleri savaşçıları PKK ile birlikte askerimizi polisimizi öldürüyor.bu durumun başka bir adı olabilir mi ? Nasıl kurtuluş savaşımızda Emperyalist Avrupa ülkeleri başta İngiltere, Fransa, İtalya Yunanistan’ı üzerimize sürüp onu destekledilerse, şimdi ayni güçler PKK üzerinden ülkemize saldırıyorlar.Bunları sonu Yunan işgalcilerinin sonu gibi olacaktır. Ogün bu savaşı nasıl Türkü ve Kürdü omuz omuza verdiyse bu günde öyle olmak zorundadır PKK nın gerçek yüzü Kürt vatandaşlarımız tarafından görülmeye başlanmıştır.

MİLLİ HÜKÜMET ZORUNLULUĞU ORTADADIR

Bu Emperyalist saldırıyı milletçe püskürtüp birleşen ve üreten Türkiye yeni baştan inşa edilecektir bundan kimsenin şüphesi olmasın Türk Milleti olarak bu şer ittifakına karşı Derhal Türkiye cephesi oluşturup TSK Ve güvenlik güçlerimizin arkasında çelikten duvar olup desteğimizi ve birliğimizi sürdüreceğiz bunun ilk adımları bu gün atılmaktadır. Bu vatan savunma savaşında zafer Türk milletinin olacaktır. ABD ve AB nin Taşeronu PKK bölgemizden kovulacaktır. Dün olduğu gibi bu günde Vatan partisi mücadelenin en ön safındadır. Vatan savunmasında şehit düşen kahramanlarımıza tanrıdan rahmet diliyoruz kederli ailelerinin acılarını paylaşıyoruz.Türk Milletinin başı sağ olsun yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

 

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2015, 14:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83