Türkdoğan Alanya halkını Ankara'ya davet etti

MHP Alanya İlçe başkanı Mustafa Türkdoğan, İyi Parti Başkanı Yücel Apaydın'la ilgili soruya, "Gücü yeten varsa gelsin, Alanya Kalesinden 3 hilali indirsin." dedi.

Türkdoğan Alanya halkını Ankara'ya davet etti
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan bugün parti binasında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı bir basın açıklaması yaptı. 

TÜM ALANYA'YI DAVET ETTİ

Türkdoğan ilk olarak 18 Mart tarihinde yapılacak olan MHP Büyük Kurultayı'na tüm vatandaşları davet etti. Türkdoğan, Kurultay'la ilgili ayrıntıları şu şekilde aktardı, "49 yıllık mazisiyle cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in kurduğu milli bekamızın mimarı, genel başkanımız, Türkmen Beyimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in liderliğinde önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben anlayışıyla siyaset yapan; Türk milletinin yarım asırlık çınarı Milliyetçi Hareket Partimizin 12. Olağan Büyük Kurultayı 18 Mart 2018 Pazar günü Ankara Kapalı Spor Salonunda saat 10.00’da yapılacaktır. ‘Milli duruş, şühedaya vefa, millete beka’ sloganıyla yapılacak olan partimizin büyük kurultayına bütün partililerimizi, Alanyalı hemşerilerimiz ve vatandaşlarımızı davet etmek istiyorum. MHP olarak 17 Mart Cumartesi akşamı parti binamızın önünden gece saat 23.00’de otobüslerle Ankara’ya gitmek isteyen bütün vatandaşlarımızı Ankara’ya inşallah götüreceğiz. Bu vesile ile buradan siz değerli Alanya’nın kamuoyunu aydınlatan basın mensupları aracılığıyla ben bütün Alanyalıları, bütün ülküdaşlarımı, bütün partililerimi, bütün vatandaşlarımı tarihe tanıklık etmeye, Sayın Genel Başkanımız devlet bahçeli Bey’in tarihi konuşmasını bizati dinlemeye ve oradaki o manevi havayı, atmosferi teneffüs etmeye buradan davet ediyorum. Bütün vatandaşlarımızı götüreceğiz ve yol boyunca da her türlü dertleri ile sıkıntıları ile ilgileneceğiz. Bunu buradan özellikle de belirtiyorum." dedi.

'BAŞKAN YÜCEL'E NEDEN İZİN VERİLMEDİ'

3 gün önce başlayan ITB Berlin Turizm Fuarı ile ilgili flaş bir ayrıntı ortaya çıkmış ve Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ile Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in valilik kararı ile fuara katılmasının engellendiği öğrenilmişti. Konuyla ilgili eleştirilerde bulunan MHP Alanya İlçe Başkanı Musatfa Türkdoğan, "Yine ayrıca geçtiğimiz günlerde icra edilen, Alanyamızın turizmine katkıda bulunmak amacıyla, Alanyamızın tanıtımının yapılması noktasında bir turizm fuarı yapıldı. Bu fuarla alakalı bizim MHP’li Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel’e beraberinde Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ile beraber yurt dışına çıkış noktasında izin verilmedi maalesef. Biz o fuardaki gerek sosyal medyadan gerek medya üzerinden gördük ki diğer belediye başkanları gerek Ak Partili olsun gerek CHP’li belediye başkanlarının katıldığını gördük. Bu noktadaki çifte standardın sebebi ve gerekçesinin ne olduğunu ben merak ediyorum ve buradan MHP Alanya İlçe Başkanı olarak, Alanya Belediyesi bildiğiniz gibi aynı zamanda ALTAV’ın da başkanıdır. Bir turizm fuarında Alanya tanıtılacaksa öncelikli görev hem belediye başkanı olması hem de ALTAV başkanı olması sebebiyle Adem Murat Yücel’e ait bir görev. Bu görevi icra etmesinin önüne neden engel koyulduğunu buradan soruyorum.
" şeklinde konuştu.

ALANYASPOR'A BAŞARILAR DİLEDİ

Konuşmasının devamında Alanyaspor'a başarılar dileyen Türkdoğan, "Yine şehrimizin gururu, Alanyasporumuzun bugün Başakşehir’le bir maçı var. Biz de Mhpliler olarak, MHP Alanya İlçe Teşkilatı olarak Alanyasporumuzun şehrimizin gururu olduğunun bilincindeyiz. Alanyasporumuzun şehrimizin marka değerini arttırma noktasında önemli katkıları olan Alanyasporumuza bizler kalbimizi, gönlümüzü verdik. Dolayısıyla da ümit ediyoruz ki Alanyasporumuz bugün inşallah galip olacak ve bundan sonraki maçlarla da ligi başarı ile sonuçlandıracaktır. Buradan Alanyaspor’un Kulüp Başkanından, teknik heyetin, futbolcularından, taraftarlarına kadar başarılar diliyorum." diye konuştu.

APAYDIN'A HODRİ MEYDAN

MHP'den ayrılara İyi Parti Alanya İlçe Başkanlığı görevine getirilen Yücel Apaydın geçtiğimiz günlerde yaptığı basın açıklamasında Alanya Belediyesini kazanmak istediklerini söylemişti. Bir gazetecinin bu sözleri hatırlatması üzerine konuşan Türkdoğan, "Bizim gündemimizde herhangi bir siyasi parti yok. Şu anda Alanya Kalesi’nin burçlarında 3 hilalli bayrağımız asılı durumda. Bizim de MHP olarak öncelikli görevimiz 3 hilalin orda asılı kalmasını sağlamak. Alanyamızın geçmişte tarihi sorumluluğuna yakışır bir şekilde, Selçukluya başkentlik yapmış Alanya’da Türklük guru ve şuuru, İslam ahlak ve faziletini düstur edinmiş MHP’nin hak, hukuk ve adaleti temsil eden 3 hilalini orada muhafaza etmek üzere biz görevimizi yapıyoruz. İndirmek isteyenler buyursunlar denesinler efendim." diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2018, 16:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83