Türkdoğan: Alanya il olacaktır

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ypatığı açıklamada, "Türkiye'de il olması gereken ilk ilçe bize göre Alanya. Bunun için kamuoyu oluşturmaya çalışacağız." dedi.

Türkdoğan: Alanya il olacaktır
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı Haftalık Olağan Yönetim Kurulu toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantı sonrası İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan açıklamalarda bulundu. Türkdoğan'ın gündeminde geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Devlet Bahçeli ziyareti vardı. 

TEŞEKKÜR ETTİ

9 Aralık Cumartesi Alanya Belediye Binasının temel atma töreni ve Toslak Güner Enerjisi Santrali'nin açılışı için Alanya'ya gelen partisinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında açıklama yapan Türkdoğan, "Kendisine Alanya'ya önem verdiği için bir kez daha teşekkür ederim. Alanya Belediyesi'nin ortaya koyduğu projelerin açılışında bizleri yalnız bırakmayan, Alanya halkına, Merkez Karar Yürütme Kurulu üyelerine, milletvekillerine de teşekkür ediyorum. Genel başkanımızı Alanya'nın girişinde karşıladık. Üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. Alanya Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz. Açılış ve temel atmada görev verdiğimiz Abil Gündoğdu'ya, kadın ve gençlik teşkilatlarına teşekkür ederim." dedi.

'ALANYA İL OLACAKTIR'

Bahçeli açıklamasının devamını Alanya'nın il olması gerektiğini vurgulayarak sürdürdü. Türkdoğan, "Genel başkanımız bir kez daha Alanya'nın il olmasını gündeme taşıdı. Türkiye'de il olması gereken ilk ilçe bize göre Alanya. Ümit ediyoruz ki Cumhurbaşkanı ve yetkililer bu sese kulak verecek ve Alanya il olacaktır. Biz de Alanya'nın il olmasının takipçisi olacağız. Alanya-Antalya arası 135 kilometre. Karadeniz'de 138 kilometrede 3 4 şehir var. Bunun için kamuoyu oluşturmaya çalışacağız." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2017, 15:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83