Türkdoğan'dan Alanya Adres'e ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Türkdoğan ve Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Sünbül, Alanya Adres'i ziyaret ederek, milli hassasiyetlerimize gösterdiği yayıncılık için teşekkür etti.

Türkdoğan'dan Alanya Adres'e ziyaret

 Yaklaşık 3 ay önce Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Başkanlığı görevine atanan ve 3 aydır yaptığı çalışmalarla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Mustafa Türkdoğan, Alanya Adres'in sahibi Ali Doğan'a ziyaret ederek, 3 aylık çalışmaları hakkında bilgi verdi. Amaçlarının Alanya'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin ulaşmadığı hiç bir nokta bırakmadan bütün halka ulaşıp siyaseten sorunlarını dinleyerek çare bulmak olduğunu belirten Türkdoğan, "Göreve geldiğimiz günden itibaren sürekli olarak halkımızla iç içeyiz. Hem şehir merkezimizde ve hemde Alanyamızın en ücra mahallelerinde halkımızla buluşup onları dinliyoruz. Ülkemizin içerisinden geçtiği kritik dönemde sayın Genel Başkanımız Doktor Devlet Bahçeli'nin nasıl bir devlet duruşu sergileyerek ülkemizi uçurumun eşiğinden aldığını anlatıyoruz. Bizi memnun eden durum ise halkımızın sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin liderlik duruşundan memnun olduğunu görmek" dedi. 

banner111
Alanya ve ülke gündemiyle ilgili Alanya Adres'in sahibi Ali Doğan'la görüş alışverinde de bulunan Türkdoğan, Alanya Adres'e milli hassasiyetlerimize gösterdiği yayıncılıktan ötürü teşekkür edip, başarılar diledi. 

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2016, 16:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83