Türkdoğan'dan Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Türkdoğan'dan Çalışan Gazeteciler Günü mesajı
Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Türkdoğan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik etti.

Türkdoğan, mesajında şu ifadelere yer verdi: Gücünü milletten alarak mesai kavramı gözetmeden çalışan ve Türk milletinin sesi olan basın mensuplarının ağır şartlarda çalıştığının farkındayız.

Gazetecilik fedakarlık isteyen mesleklerin başında gelmektedir. Türk basını, özellikle de yerel basın, milli mücadele yıllarında, milli duygulara hitap ederek, milli birlik ve beraberliğin sağlanması yönünde görevini en iyi şekilde yerine getirmiş, hem Anadolu'nun düşman işgaline karşı direnişinin yürekli sesi olmuş, hem de bu direnişin kahramanlarının destanını yazmıştır.

Türkiye’nin ve tüm insanlığın korona virüs salgını sebebiyle, çok önemli bir süreçten geçtiği bu günlerde gazetecilik mesleğinin ne denli zor ve önemli olduğunu bir kez daha ifade ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi "Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır."

Yine Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin ifade ettiği gibi "Şüphesiz demokrasi haber alma ve ifade özgürlüğüyle güçlenir ve zenginlik kazanır. Bin bir güçlükle mesleklerini icra etmeye çalışan değerli gazetecilerimizin çabaları takdir edilmesi gereken bir durumdur."

Bu anlamlı günde basın şehitlerimizi yad ediyor, Başta ülkemiz sathında önemli bir yere sahip olan Alanya’mızın değerli gazetecileri olmak üzere, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile kamuoyunun sesi olma görevini yürüten tüm gazeteci arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” 

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2021, 19:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83