Türkdoğan'dan Devlet Bahçeli'ye ziyaret

7 Mayıs Gün Sazak ve ülkücü şehitleri anma günü, Kızılcahamam Kemalpaşa Mahallesindeki Ülkücü şehitler anıtında yapıldı.

Türkdoğan'dan Devlet Bahçeli'ye ziyaret
Törene MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve parti yöneticileri ile çok sayıda ülkücü katıldı. Önümüzdeki aylarda dünyaevine girecek olan Mustafa Türkdoğan, nişanlısını da götürdü. Bahçeli'ye özel yapım bir tesbih hediye eden Türkdoğan, "Liderimizin emir ve talimatlarını aldım, elini öptüm" dedi.

Ülkücü Şehitleri Anma etkinliği öncesinde Milletvekilleri, Kızılcahamam İlçe Teşkilatı MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi anıt önünde karşıladı.

Ülkücü gençler tarafından Bozkurt işaretleri ile karşılanan genel başkan Bahçeli burada şehitlerin isimlerinin bulunduğu levhaların altına karanfil bıraktı.

Karşılamanın ardından anıta gül bırakan MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli konuşmasının ardından, Mevlidi Şerif dinledi ve şehitlikte öğle namazı kıldı. Kızılcahamam’a Ülkücü Şehitler Anıtı 2011 yılında açılmıştı. 2017 yılında ise Taş Medreseliler Hatıra ormanında açılışını yapılarak 1500 fidana Ceza evinde yatan ülkücülerin İsmi verildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2017, 11:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83