Türkdoğan'dan gündeme dair açıklamalar

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan yaptığı basın basın açıklamasında Alanya'nın Kurban Bayram'ında bir milyon nüfusu aştığını ve herhangi bir olumsuz yaşamadığını belirterek 'Alanya her şeyi ile 1 milyonun üzerinde nüfusa hizmet veren bir şehir haline gelmiştir' dedi.

Türkdoğan'dan gündeme dair açıklamalar
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan basın mensuplarına gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Türkdoğan, "Hepimizin bildiği gibi hafta sonunda 947. yıl dönümünü kutladığımız 26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferimiz Anadolu kapılarını büyük Türk milletine açmıştır.  Yine 26 Ağustos 1922'de başlayan 30 Ağustos'ta zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz da Anadoluyu ebediyen Türk yurdu olarak kalmasını sağlamıştır. Buradan vatanımızın, milletimizin birliği, dirliği ve bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden Sultan Alparslan'dan Atatürk'e tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.  30 Ağustos Zafer Bayram'ının kutlanışı vesilesi ile Alanya belediyemiz tarafından bir dizi etkinlikler düzenlenecektir. Sayın Belediye Başkanımız Adem  Murat Yücel bey adına 30 Ağustos'ta düzenlenecek olan Koray Avcı konserine ve konser öncesndeki fener alayı ve yürüyeşe tüm Alanya halkını davet ediyoruz" dedi.

Bayramda 1 milyon nüfusunu aşan Alanya'nın asayişte bir sorun yaşanmadığını ve Alanya belediyesinin her anlamda yeterli hizmet verdiğini belirten Türkdoğan, "Hepimizin bildiği gibi Mübarek Kurban Bayram'ını idrak ettik. 9 günlük resmi tatille birlikte 1 milyonu üzerinde insanın bir arada olduğu anı yaşadık Alanya'mızda. Bu bayram tatili süresince ülkemizin 4 bir tarafından ve dünyanın bir çok yerinde turistler vardı şehrimizde. Şehrimizde herhangi bir olumsuzluk her hangi bir asayiş noktasında terslik yaşanmadı. Bu noktada başta ilçe emniyet müdürümüze ve ekibine, jandarma komutanı ve ekibine yine Alanya'mızın huzurlu bir şehir olması için var güçleriyle hep birlikte mücadele eden Cumhuriyet Başsavcımıza ve tüm Alanya adliyesi personeline teşekkür ediyoruz. Şehrimiz huzurlu bir şehir olarak bayramı atlatık. Asayişte herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Yine 1 Milyon 300 bin civarındaki kalabalığa her anlamda hizmet veren Alanya Belediye'mizi ve personeli buradan kutluyorum. Alanya her şeyi ile 1 milyonun üzerinde nüfusa hizmet veren bir şehir haline gelmiştir" diye konuştu.
MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin daha önce gündeme getirdiği af yasasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Türkdoğan, "Türkiye Büyük Millet Meclis'inin açılmasıyla birlikte MHP'nin daha önce gündeme getirdiği bir af meselesi var. MHP Genel Başkan Yardımcımız Fethi Yıldız Bey'in  yaptığı açıklamalar doğrultusunda inşallah meclis açılır açılmaz afla ilgili hazırladıkları tasarıyı gündeme getirilecek. Bu afla birlikte de PKK, FETÖ gibi terör suçları yine kadın ve çocuk istismarı suçunda, kadına ve çocuklara şiddet uygulayanlar, bölücüler ve vatan hainleri dışında kader mahkumlarını inşallah bir nebze rahatlatacak bir tasarı gündeme getirilecektir. Bunu da buradan MHP ilçe teşkilatı adına beyan ediyorum" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2018, 17:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83