Türkdoğan'dan kandil mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Miraç Kandiliyle ilgili bir mesaj yayınladı.

Türkdoğan'dan kandil mesajı
Türkdoğan'ın mesajı şöyle:

"Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz (SAV)’in, Yüce Allah’ın sonsuz kudreti ile bir gecede, önce Mescid-i Aksa’ya getirilip ardından da Sidretü’l Münteha denilen en üst makama yükseltilişini ifade eden Miraç, sadece gerçek imanla anlaşılabilecek büyük bir mucizedir.

Bizlere, en sıkıntıya düştüğümüz zamanda dahi bir çıkış yolunun olabileceğini ve Yüce Allah’ın yardımını esirgemeyeceğini gösteren Miraç’tan, beş vakit namaz, Bakara Suresi’nin son iki ayeti ve ümmetinden Allah’a ortak koşmadan ölen kimselerin affedileceği müjdeleriyle dönen Peygamber Efendimiz (SAV), tüm inananlara verilebilecek olan en kıymetli hediyeleri vermiştir. Bizler de bu hediyelerin şuurunda olarak, müminler için arınma ve tertemiz olarak Allah’a yönelme anlamına gelen Miraç Kandil’ini bol dua ve ibadet ile değerlendirmeliyiz.

Ülkemizin ve Türk-İslam Aleminin yaşamış olduğu sıkıntıların ve tüm insanlık alemini tehdit eden Corona virüs musibetinin son bulmasına vesile olması temennisiyle, yapacağımız ibadet ve duaların kabul olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, Türk-İslâm âleminin Miraç Kandili’ni tebrik ediyorum."

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2020, 17:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83