Türkdoğan'dan Sefa Çorbacı'ya sert yanıt

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, CHP Alanya İlçe Başkanı Sefa Çorbacı'ya yanıt verdi.

Türkdoğan'dan Sefa Çorbacı'ya sert yanıt
Türkdoğan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Haftalık yönetim kurulu toplantımız öncesinde hem yerel hem de ülke gündemini değerlendirmek üzere bir basın toplantısı düzenlemiş bulunmaktayız. 

'DEVLETİN VE MİLLETİN YANINDAYIZ'

Hepinizin malumu olduğu üzere, ülkemizin şu an da ki önceliği dövizde yaşanan artış ve ekonomik anlamda dış güçler tarafından Türkiye’ye diz çöktürmek adına oluşturulan bir ekonomik krizle karşı karşıya bırakılmak isteniyoruz. Bu noktada; 15 Temmuz’da Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde diz çöktüremeyen, teslim alamayan ABD ve onun uzantısı olan emperyalist dış güçler, Türkiye Cumhuriyeti’nin dövizinde bir hareketlilik oluşturarak, dövizi tırmandırarak, Türkiye’de bir kriz senaryosu oluşturarak intikam almak istemektedirler. Bizler de liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in işaretleri doğrultusunda sonuna kadar, ölümüne Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve yüce Türk Milletinin yanındayız. Bu tür kriz senaryolarına asla prim vermeyeceğiz. Türk Milleti Allah’ın izni ile bu sıkıntılı süreci açacak güç ve kudrettedir. Tarihte yaşanan hadiseler göstermiştir ki asil Türk milleti her türlü tehlikenin üstesinden gelebilecek kudrette ve kabiliyettedir. Bunu buradan özellikle altını çizerek belirtmek istiyorum.

MÜLK SAHİPLERİNE ÇAĞRIDA BULUNDU

Bölgemiz hepinizin malumu olduğu üzere turizm bölgesi. Ekonomide birinci unsurumuz turizm. Dolayısıyla da bölgemizdeki turizm esnaflarının dükkan kiralarının genelde Dolar ve Euro üzerinden olduğunu hep birlikte görmekteyiz. Burada son 3 yıldır kötü giden turizm sezonlarının ardından ilk defa otellerde bu yıl doluluk oranları yüksek, fakat esnaf tam iş yapacak derken bu seferde sezon başı ile bugün itibari ile dükkan kiralarının iki katına çıktığını görüyoruz. Dolayısıyla Alanya’daki dükkan sahiplerinden mülk sahiplerinden MHP Alanya İlçe Teşkilatı olarak bir istek ve çağrıda bulunmak istiyoruz. Dolar ve Euro kurunu sezon başı olan kurdan sabitlesinler, en azından 4 Lira gibi bir kurdan sabitlensin, esnafımız bundan sonraki süreçte de kiralarını Türk Lirası cinsinden ödesinler. Bu Alanya ticaretinin ve Alanya esnafının kurtuluş reçetesi olacaktır. Buradan herkesin bu karşı karşıya olduğumuz krizden dolayı taşın altına elini koyarak gereğini yapacağına benim inancım tam bütün mülk sahiplerine buradan sesleniyor ve gerekli hassasiyeti Alanya’nın göstereceğini inanıyorum.

'YÖNETİM KURULUMUZLA BİRLİKTE DOLAR BOZDURDUK'

Çok kıymetli arkadaşlarım, dövizdeki yükselişten vesaire arkasındaki dış güçlerden bahsettik. Ülkenin kurtuluş reçetesi Türk Lirası ile ticaret yapmaktır. Türk Lirası’na dönmektir. İşte bu vesile ile Genel Bakanımız Devlet Bahçeli Beyefendi parti genel merkezinde başkan yardımcılarına çağrıda bulunarak MHP’nin hazineden aldığı bölümün döviz cinsinden tutulanı varsa Türk Lirası’na çevrilmesini istemiştir. Bizler de yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla geçtiğimiz günlerde arkadaşlarımıza çağrıda bulunduk. Hep birlikte gidip dolarlarımızı bozdurduk. Bunu ne için yaptık. Kamuoyuna bir mesaj vermek adına yaptık.  Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin bulunmuş olduğu bu çağrıyı emir telakki eden yönetim kurulu üyelerimizle böyle bir girişimde bulunduk. 

ÇORBACI VE CHP'YE SERT SÖZLER

Fakat CHP Alanya İlçe Başkanı kardeşimizin bu konuyla alakalı, bizim bozdurduğumuz dövizin bir faydası olmayacağını belirttiği talihsiz bir açıklaması olduğunu sizler aracılığıyla öğrenmiş bulunmaktayız. Bizim buradaki amacımız ve kastımız Nemrut’un Hz. İbrahim’i yakmak için hazırladığı büyük ateşe, ağzındaki bir lokma suyu taşıyan karınca misali; yönümüzü ve safımızı belli etmektir. Bizim dün olduğu gibi bundan sonra da yönümüz ve safımız Türk Milletinden yanadır. Nemrut’un Hz. İbrahim’i yakmaya çalıştığı bu büyük ateşe odun taşıyan arkadaşlar kendilerini sorgulasınlar ve devletten milletten yana olsunlar diyoruz.
 
CHP’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bizim için Türk Milleti’nin başbuğlarından bir tanesidir. Türkiye Cumhuriyet Devleti’ni kurduğunda daha harf inkilabını yapmadan Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk parasının üzerindeki amblem Ergenekon’dan çıkışı temsil eden Bozkurttur. CHP’lilere sesleniyorum HDP’nin yanında oluyorsunuz, her türkü dış gücün yanında oluyorsunuz, Türkiye’yi karıştıracak krizlerden medet umar hale geldiniz. Artık Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Milletinden ve Türk Devletinden yana olan tavrının gereği olarak biraz da milletin ve devletin yanında olun. Safınız belli olsun. Atatürkçü olmanın CHP’li olmanın gereği de budur. CHP Atatürk’ün çizgisine bir an önce gelmelidir. 

YAYLA GEZİLERİ

Geçtiğimiz hafta sonu Sayın Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel Bey, Belediye Meclis Üyelerimiz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Yönetim Kurulu ile beraber yayla gezilerinde bulunduk. Gevne Yayla Şenliği’ne katıldık. Orada vatandaşlarımızın sorun ve beklentilerini Sayın Belediye Başkanımız ekibi yerinde tespit ettiler bizde siyasi parti ilçe teşkilatı olarak yanlarında bulunduk. Bundan sonra da bu ziyaretlerimiz devam edecek. Üretken belediyecilik anlayışı ile en ücra mahallelere hatta yaylalara dahi hizmet götüren Alanya Belediyemizin çalışmalarına katkı sunmaya devam edeceğiz.

'İYİ PARTİ'DEN DÖNENLERE KAPIMIZ AÇIK'

Geçtiğimiz hafta sonu adı İYİ olan ve fakat yaptığı eylemlerle iyi bir tavır sergilemeyen bir siyasi parti büyük kurultayını gerçekleştirdi. O kurultayın akabinde de Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin çağrısı ile İstanbul Milletvekilimiz Hayati Arkaz Bey partimize katıldı. Sayın milletvekilimize yuvana hoş geldin diyoruz, şeref verdin diyoruz. Gerçek samimi dava adamlarımıza liderimizin çağrısı doğrultusunda kapımız, gönlümüz sonuna kadar açık. Bu noktada iyi niyetle partimiz daha başarılı olsun düşüncesi ile değişim isteyip daha sonra yanıldığını, kandırıldığını fark edip Türk milliyetçiliği ve ülkücülüğü sattığını düşünen arkadaşlar varsa daha önceki gibi söylüyorum; kapımız ve gönlümüz her zaman açık. 

KORAY AYDIN'A TEPKİ

Bu milletvekilinin partimize katılımının ardından Koray Aydın’ın talihsiz bir açıklaması oldu. MHP Milletvekili borsasını oluşturdu şeklinde. MHP demin bahsettiğim gibi Sayın Devlet Bahçeli’nin emir ve talimatı ile yuvasına dönen bir milletvekilini almıştır. Parlamentodaki 49 milletvekilimiz 50 olmuştur. 15 tane milletvekilini CHP’den hülle ile alıp, kısa bir zaman sonra iade etmek suretiyle bu işleri yapanlar borsanın nasıl kurulduğunu iyi bilmektedirler. En iyi bildikleri şey de budur zaten. Bunun dışında Koray Aydın’a kendisini sorgulamasını istiyorum. Daha çok değil 2 yıl önce, şu an da genel başkanı olan hanımefendiye FETÖ'cü suçlaması yapan Koray Aydın’ın MHP’nin adını ağzına almak haddine değildir. Kendisini buradan uyarıyorum."

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2018, 15:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83