TÜRKDOĞAN'DAN ÜLKÜCÜ SÖZÜ

MHP Alanya İlçe Başkanlığı görevine başlayan MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, "Ne liderimizi ne il başkanımızı, ne de gönüldaşlarımızı mahçup etmeyeceğiz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki, amacımız ilçemizde ülkücü hukukunu kılavuz edinip, birliğimizi ve beraberliğimizi tahsis ederek partimizin iktidarı için adımlar atmaktır" dedi.

TÜRKDOĞAN'DAN ÜLKÜCÜ SÖZÜ
Geçtimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'nin Hilmi Er'i görevden almasıyla Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanlığı'na Mustafa Türkdoğan atandı. MHP İlçe binası önünde partililer ile bir araya gelen Türkdoğan yoğun bir kalabalık eşliğinde tebrikleri kabul etti. Parti binası önünde yapılan törene; Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, Antalya eski milletvekili Hüseyin Yıldız, MHP'nin Alanya'daki önemli isimlerinden Osman Doğan, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar, Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, Alanya Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Alataş, Alanya Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tuna ile Celal Taşkın ile çok sayıda partili katıldı. 

'BU GÖREVİ LAYIK GÖRENLERİ MAHÇUP EYMEYECEĞİZ'

Törende sözlerine Nihal Atsız'ın şiiri ile başlayan Mustafa Türkdoğan, "Geçtiğimiz günlerde partimizin almış olduğu karar neticesinde MHP Alanya Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Öncelikle bizleri yönetimimizle birlikte bu göreve layık gören, bu kutsal görevi bizlere emanet eden liderimiz, genel başkanımız Devlet Bahçeli'ye teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Allah'ın izniyle bu görevi layığıyla yerine getireceğiz. Ne liderimizi ne il başkanımızı, ne de gönüldaşlarımızı mahçup etmeyeceğiz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki, amacımız ilçemizde ülkücü hukukunu kılavuz edinip, birliğimizi ve beraberliğimizi tahsis ederek partimizin iktidarı için adımlar atmaktır. Ben ve ilçe yönetimimizde yer alan değerli dava arkadaşlarım bu inançla yola çıkıyoruz. Bizimle yol yürüyenleri ve bize bu görevi layık görenleri Allah'ın  izniyle mahçup etmeyeceğiz. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. 


'FETÖ İLE MÜCADELE EDİLİRKEN PKK UNUTULMAMALI'

Hepimizin malumu olduğu üzere Türkiye 15 Temmuz gecesi büyük bir felaketin kıyısından dönmüştür. Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yuvalanan bir grup vatan hainini millet iradesine kast etmeye çalışmış, çok şükür ki amaçlarına ulaşamamıştır. Üzülerek ifade ediyorum ki Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, bugün yaşanan her şey hakkında FETÖ'sundan PKK'sına her terör örgütüne karşın atılan her yanlış adımda uyarılarını yapmış, izlenmesi gereken doğru adımları bir bir anlatmıştır. Tarih bir kez daha genel başkanımızı haklı çıkarmıştır. Genel başkanımız dün ne söyledi ise bugün de aynı noktadadır. Genel başkanımızın darbeyi bertaraf eden ilkeli duruşu tüm kesimlerin takdirini kazanmıştır. MHP'nin Türkiye'de geleceğin teminatı huzur ve güvenin tek adresi olduğunu göstermiştir. Milliyetçi Hareketin şerefli mensupları olarak bizlerin terör meselesinin çözümü için partimizin vermiş olduğu desteğe karşılık olarak AK Parti iktidarından beklentimiz, her türlü terörle mücadele noktasında atılması gereken bütün adımların atılmasıdır. Liderimizin ifade ettiği gibi bu bölücü terörün bitirilmesi için taş üstünde taş bırakmayın diyoruz. FETÖ ile mücadele edilirken PKK unutulmamalıdır. Türk milletinin gelecek bir şahadet haberini daha dayanacak yüreği kalmamıştır.


'ALANYA'DA ÜLKÜCÜ GÖNÜLLERİ BİRLEŞTİRECEĞİZ'

1 Kasım seçimleri sonrası Türkiye'nin ana gündemini MHP'de ki gelişmeler ve tartışmalar oluşturmaktaydı. Bugüne kadar MHP'ye ilgi göstermeyen bir çok çevre ve medya kuruluşları ilk defa bu süreçte MHP'de ki gelişmelere ve tartışmalara büyük ilgi duymaya başlamıştır. Sanki Türkiye'nin en önemli sorunu MHP'de değişim yapılması, lider Devlet Bahçeli'nin değişmesi, yerine başka birilerin getirilmesi gibi her Allah'ın günü MHP'ye ses vermeyen medya kanalları, MHP'de değişim propagandası yaptılar. Ezeli ve ebedi MHP ve Ülkücü hareket düşmanlarının MHP'de kongre istemesine ve tartışmalara taraf olarak girmesine de hep dikkatle yaklaştık. Çok şükür partimizi hedef alan tüm oyunları bozmuş bulunmaktayız. Algı operasyonlarına yenik düşmüş fikirlerle değil, kendi düşünceleri ile MHP'nin eksiklerini gören her dava arkadaşımıza kapımız sonuna kadar açık, gereğini yapmak ise boynumuzun borcudur. Bizim dışarıya bırakılacak, terk edilecek bir tane dahi ülküdaşımız yoktur. Bizim için Türk milletinin her ferdi Milliyetçi Hareket tarafından kazanılması gereken birer asli unsurdur. Bugünden sonra da yapacağımız çalışmalar ile Alanya'da Ülkücü gönülleri birleştireceğiz. İlçe Teşkilatımızın değerli yöneticileri ile birlikte gönül seferberliği başlatıp aramıza nifak tohumları ekenlere inat herkesi kucaklayacağız" diye konuştu. 

'SADECE KAPTAN DEĞİŞİKLİĞİ YAPILDI'

Türkdoğan'dan sonra söz alan MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, "Sayın Türkdoğan, benim 20 yıllık dava arkadaşımdır. Bugün Alanyalılar, Türkdoğan'ın geleceğin Türk dünyasını kucaklayacak gençlerin yetişmesinde katkısını iyi bilirler. Antalya'da 8 ilçede görev değişikliği yaptık, MHP Genel Merkezi ile uyum içinde çalışacak kişileri göreve getirdik. Hiç kimsenin sosyal medyada, kahve köşelerinde sıkıntısını ifade etmesine gerek yok. Mesela bu değişime, Alanya Otogarı'ndan otobüsle Ankara'ya yola çıkıyorsunuz, içindeki yolcular aynı, sadece kaptan değişikliği yapıldı diye bakabilirsiniz. Alanya'da o kaptan Mustafa Türkdoğan'dır. Benim vicdanım rahat. Bundan sonra birlik, beraberlik ve dayanışma içinde mücadeleye devam edeceğiz" dedi. 


YENİ YÖNETİMLE İLK TOPLANTI

Türdoğan daha sonra ilk Yönetim kurulu toplantısını yaptı. MHP'nin yeni yönetimi Mustafa Sünbül, Öcal Burakçın, Hasan Barcın, Kemal Demir, Erol Kaya, İsa Akar, Erdal Bulanık, Ayşe Taşdemir, Serpil Bayır, Ayşe Hande Çelik, Zeynep Akay, Mehmet Sucu, Cumali Öğüç, Yavuz Karataş, Harun Yalçın, Tuncay Sarmaz, Kerim Boz, Hüseyin Doğan, Mehmet Cengiz Güçlü, Selçuk Cebeci, Kerim Ünlü, Ahmet Kök, Ahmet Özkan, Lami Saraç, Nurettin Çetin, Önder Çekiç, Hüsnü Sert, Kamil Çiçek, Ali Üzüm, Semih Akşitoğlu, Tayyar Üstün, Hasan Cantürk, İlyas Bağışlar, Mehmet Çınar, Mehmet Yiğit, Halil Yıldız, Hilmi Barcın ve Metin Küçük'ten oluşuyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2016, 19:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83