Türkdoğan ve Aksoy, Yıldırım'a destek için İstanbul'da

Türkdoğan ve Aksoy, Yıldırım'a destek için İstanbul'da

MHP Antalya il Başkanı Mustafa Aksoy ve MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan 23 Haziran Pazar günü yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesinde Cumhur İttifakı Adayı Binali Yıldıram’a destek için İstanbul’da. İl Başkanı Aksoy ve İlçe Başkanı Türkdoğan İstanbul seçimlerinde partilerine aktif olarak destek veriyor. 
İstanbul’da seçim çalışmalarına katılan Aksoy ve Türkdoğan saha çalışmalarının yanı sıra dernekler ile sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek Cumhur İttifakı Adayı Binali Yıldıram’a destek istediler. 

TÜRKDOĞAN ALANYALILAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

 MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan , saha çalışmalarının ardından İstanbul’da yaşayan Alanyalılarla bir araya geldi. Balat’ta bulunan Alanyalılar Derneği’ni ziyaret eden İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, burada hemşerilerinden destek istedi. Alanyalılar Dernek Başkanı Eyüp Kaya ve yönetimi ile yarın yapılacak olan İstanbul seçimleri hakkında karşılıklı fikir ve görüş alış verişinde bulunan Türkdoğan, Kaya ve yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2019, 13:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83