Türkdoğan ve Er'in Akşener polemiği

Meral Akşener'in sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşıma yanıt veren Türkdoğan'a eski MHP İlçe Başkanı Hilmi Er'den cevap geldi.

Türkdoğan ve Er'in Akşener polemiği
MHP'den ayrılan ve yeni parti kurmak için çalışmalarına devam eden Meral Akşener dün sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapmıştı. Barzani'nin Kuzey Irak'ta yapacağı 'Kürdistan' referandumu ile ilgili Akşener, "Hükümete tavsiyem, Barzani'nin referandumunu engellemek istiyorlarsa derhal bizim YSK üyelerini göndersinler" demişti. 

TÜRKDOĞAN SERT KONUŞTU

Meral Akşener'in bu paylaşamına cevap veren Türkdoğan, "Kerkük diyoruz, Türkmen gardaşlarımız diyoruz, Milli dava diyoruz; Hanfendinin derdine bak. Milli meselelerde gayri ciddi bu yaklaşımı sergileyen bir bayanı Türk'ün son kalesi MHP'nin başına getirmek isteyenler. Bu mücadele milli unsurlarla, gayri milliler arasında yaşanıyor. Tasfiye olmuş hain beyinlerin tavsiyesi de ancak bu olabilirdi. Mahalle yanarken, saçını tarayanlar. Görüyoruz, biliyoruz." dedi. Türkdoğan'ın sert sözleri sosyal medyada onlarca kişi tarafından beğenilmişti.

ER'DEN TÜRKDOĞAN'A YANIT GELDİ

Mustafa Türkdoğan'ın sert paylaşımını alıntılayan MHP Alanya Eski İlçe Başkanı Hilmi Er, Türkdoğan'a yanıt verdi. Türkdoğan'ın paylaşımının üstüne Hilmi Er, şu sözleri yazdı: "Sayın Türkdoğan; Meral Akşener hanımefendinin paylaşımı gayri ciddi bir paylaşım değil, anlayabilen için zekice yapılmış bir ironi örneğidir. Keşke Meral Akşener Hanıma gösterdiğiniz tepkinin yarısını Barzani'nin paçavrası Türkiye semalarında asılırken gösterseydiniz, keşke yeni ortağınızın ortaya koyduğu gayri milli politikalarda da aynı tepkiyi sergileyebilseydiniz."

Hilmi Er'in bu sözlerine Türkdoğan'dan ne yanıt geleceği ise kamuyounda merak konusu oldu. Bilindiği üzere Hilmi Er MHP'den ihraç edilerek Akşener hareketine katılmıştı. 

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2017, 13:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83