Türkdoğan ve MHP'liler döviz bozdurdu

MHP Alanya İlçe Başkanı Türkdoğan, döviz kurlarındaki artışa karşılık MHP Lideri Bahçeli'nin çağrısı üzerine yönetim kurulu üyeleriyle birlikte döviz bozdurdu.

Türkdoğan ve MHP'liler döviz bozdurdu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türk milliyetçilerini hızla artan döviz kurlarına karşı, döviz bozdurmaya çağırması üzerine MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve yönetimi ilk hamleyi yaptı. Türkdoğan ve yönetimi, elinde bulunan dövizleri bozdurarak Türk lirasına çevirdi.

Konuya ilişkin konuşan Türkdoğan, "Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin çağrısı üzerine, yönetim kurulu üyelerimizle, dolar ve euroda tuttuğumuz birikimlerimizi Türk lirasına çevirdik. Döviz Kurlarında yaşanan artışın sebebinin sadece ekonomik olmadığını, siyasi ve diplomatik bir şantaja dönüştüğünü görüyoruz. Başarısız 15 Temmuz darbe girişiminin rövanşını almak için ekonomik kriz ve kaos oluşturmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Liderimizin ifade ettiği gibi, Türk Lirası itibarımızdır, ihtiramımızdır, İstiklal ve İstikbal haklarımızın izharıdır. Milli paramıza sahip çıkalım" dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2018, 10:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83