Türkdoğan, Yücel'in adaylığı için ne dedi?

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu

Türkdoğan, Yücel'in adaylığı için ne dedi?
MHP İlçe Başkanı Türkdoğan, 2019'un Mart ayında yapılacak olan seçimlerde Alanya halkından MHP'ye destek isteyerek, "İnşallah zaferle taçlandıracağımız seçim sürecine hep birlikte giriyoruz"dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, yeniden MHP'nin belediye başkan adayı olan Adem Murat Yücel'in çalışmalarından memnun olduklarını söyleyerek," MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin takdirleriyle 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Alanya Belediye Başkanlığı adaylığına mevcut belediye başkanımız Adem Murat Yücel yeniden aday gösterilmiştir. Camiamıza, partimize ve Alanyamıza hayırlı olmasını öncellikle Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

MHP'nin üretken belediyecilik anlayışını Alanya'da, Yücel'in 4,5 yıldır sürdürdüğünü söyleyen Türkdoğan," 2014'ün Mart ayında yapılan seçim ile birlikte MHP'li belediye başkanımız Adem Murat Yücel, belediye başkanlığına seçilmişti. Ve geride kalan 4,5 yıllık sürede MHP'nin üretken belediyecilik anlayışıyla, kısıtlı ve dar imkanlara rağmen şehrin her noktasına, kırsaldan şehir merkezi, beldelerden mahalleye dönüşen yerleşim merkezlerimize ciddi manada hizmet verilmiştir. Vatandaşlarımıza sosyal belediyecilik, üretken belediyecilik mantığıyla hizmet ayaklarına kadar götürülmüştür. Dolayısıyla da bizler sokağa çıktığımızda, vatandaşın arasına girdiğimizde belediye başkanımız Adem beyden ve Alanya Belediyesi'ndeki yönetimden vatandaşlarımızın memnuniyetlerini görmekteyiz. Bu da MHP İlçe Teşkilatı olarak bizleri mutlu etmektedir" diye konuştu.

31 Mart 2019 seçimlerinde de 3 hilalli sancağın Alanya Kalesi'nde dalgalanacağını belirten Türkdoğan, "İnşallah Alanya Kalesi'nde kale burçlarına asılı olan 3 hilalli sancağımız 31 Mart'ta yapılacak seçimlerden sonra da bir dönem daha orada asılı kalacaktır. Sayın belediye başkanımız Yücel ve MHP inşallah 31 Mart 2019'daki seçimlerden de bir seçim zaferi ile buluşacaktır. MHP'nin bütün mensuplarını, vatan, millet sevdalılarını, Alanya sevdalılarına MHP'ye ve belediye başkanımıza yapılacak olan seçimlerde destek vermeye davet ediyorum. Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun. İnşallah bir zaferle taçlandıracağımız seçim sürecine hep birlikte gireceğiz. Cenab-ı Allah birliğimizi, dirliğimizi daim etsin" şeklinde konuştu.

Cumartesi günü MHP Antalya İl Teşkilatı'nın yeni hizmet binasının açılışı için teşkilat önünden araç kaldırılacağını belirten Türkdoğan, "Bu hafta 24 Kasım Cumartesi günü MHP Antalya İl Başkanlığımızın yeni hizmet binasının açılış töreni yapılacak. Liderimiz, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin teşrifleri ile onurlandıracağı bu açılış programına Alanya'da yaşayan bütün vatandaşlarımızı, partililerimizi davet ediyorum. Cumartesi günü saat 11.30'da İlçe Teşkilat binamız önünde Antalya'ya gelmek isteyen bütün vatandaşlarımızı götüreceğiz" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2018, 21:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83