Türkdoğan’dan Alanyalı seçmene destek çağrısı

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan Alanyalı seçmene destek çağrısında bulundu.

Türkdoğan’dan Alanyalı seçmene destek çağrısı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna adaylığı tanıtılan ‘Cumhur İttifakı’ çatısı altında Alanya’nın yerel seçimlerdeki belediye başkan adayı ve mevcut Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in yanı sıra AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı ve Antalya’nın adayı Türel’e destek isteyen Türkdoğan, CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer’le ilgili de açıklamalarda bulundu. İlçe Başkanı Türkdoğan,  “Cumhur İttifakı,  15 Temmuz ihanet gecesinde oluşmuş bir ittifaktır. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda kayıtsız şartsız bağlılığımız devam etmektedir. Alanya’da Adem Murat Yücel’i, Antalya’da ise Menderes Türel’i desteklemek tüm dava arkadaşlarımızın boynunun borcudur. Mustafa Toklu ve yönetimi ile istişarelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki dönemde seçim çalışmalarımızı programlayıp zafere gideceğiz” şeklinde konuştu.

“ADAYLIĞINI KABUL EDİLEMEZ”

CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığı Tunç Soyer hakkında da eleştirilerde bulunan Türkdoğan, “Zillet İttifakı’nın adayı Tunç Soyer, cennet mekan başbuğumuz Alparsan Türkeş ve binlerce ülkücü ağabeyimize işkenceler yapan, 12 Eylül’ün mimarı Kenan Evren’in baş tetikçisinin oğludur. CHP’nin böyle bir ismi aday göstermesi kabul edilemez. Birisi ‘suç babadan oğla geçmez’ diyor. 12 Eylül zindanlarında tutuklu kalmış birçok ülkücünün çocukları bugün devlet memuru olamıyorlar. Ben bu durumu kamuoyunun takdirine bırakıyorum” diye konuştu.

MHP’DEN ADANA’YA DAVET

banner111

MHP’nin 50. kuruluş yıldönümü kutlamaları için de Alanyalı ülküdaşlarına davette bulunan Türkdoğan, “MHP 50 yıllık köklü bir çınar. 8–9 Şubat tarihlerinde 50. yıl kutlamamız olacak. Adana’da yapılacak kutlamalara Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve partililerimizle birlikte kalabalık bir şekilde katılacağız. Bizimle birlikte Adana’ya gitmek isteyen vatandaşlarımız için ücretsiz otobüs kaldıracağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2019, 16:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83