Türkiye'nin en manzaralı huzurevi bakıma alındı

Türkiye'nin en manzaralı huzurevi bakıma alındı
Başkan Toklu, Türkiye’nin en güzel Huzurevlerinden birisi olan Alanya Huzurevi’nde bakım ve onarım çalışması başlatıldı.
Alanya’da faaliyet gösteren ve Türkiye’nin örnek huzurevlerinden olan Alanya Huzurevi’nde bakım ve onarım çalışması başlatıldı. Antalya Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Merkezi tarafından yapılan çalışmalar kapsamında huzurevine çatı ve ısı yalıtımı yapılıyor. Yaşlıların rahat etmesi için harekete geçen koordinasyon merkezi, çatı katında yapılan çalışmalarla ısınma giderlerini azaltacak ve yaşlı vatandaşların daha rahat etmesini sağlayacak.
Çalışmaları yakından takip eden Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu’da, emeği geçen isimler teşekkür ederek, Alanya Huzurevi’nin şartlarının daha iyi olması için gerekli adımları atmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Toklu açıklamalarında;

‘‘Türkiye’nin en güzel Huzurevlerinden birisi olan Alanya Huzurevi’nde bakım ve onarım çalışması başlatıldı. Antalya Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Merkezi tarafından yapılan çalışmalar kapsamında huzurevine çatı ve ısı yalıtımı yapılıyor. Böylelikle çatı katında yapılan çalışmalarla ısınma giderlerini azaltacak ve yaşlı vatandaşların kış günlerinde daha rahat etmesini sağlayacak. Çalışmaları yakından takip eden başta Dışişleri bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na, Milletvekilimiz Sayın Sena Nur Çelik’e teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2020, 17:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83