'ÜLKEMİZE İHANETİN KAYNAĞI ABD'

Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu “ülkemize ihanetin kaynağı ABD’dir” dedi.

'ÜLKEMİZE İHANETİN KAYNAĞI ABD'

 28 Temmuz Perşembe günü ABD’nin Colerado eyaletinde düzenlenen güvenlik panelinde,  ABD Cent Com Generali Votel ve ABD Ulusal İstihbarat Direktörü Clapper‘in yaptığı açıklamalarda,  15 Temmuz kanlı FETO silahlı kalkışmasının TSK, polis ve Türk Milleti tarafından bastırılması esnasında, kendileri ile işbirliği yapan FETÖ’cü darbeci askerlerin tutuklandıklarını, bu nedenle Türkiye üzerinde büyük güç kaybına uğradıklarını çekinmeden, fütursuzca açıklamışlardır diyen Kurtoğlu “mizrağın çuvalı deleli çok oldu. Darbeyi yapanlar arasında kendileri hesabına ajanlık yapanların tutuklanmalarına üzüntülerini dile getirmişlerdir” dedi.

banner111
            31 Temmuz Pazar günü ABD Genel Kurmay Başkanı General Joseph.F.Dunford, bu açıklamaların ardından önemli ihanetler sürecinden geçtiğimiz bir sırada ülkemize geliyor diyen ilçe başkanı     “tam da bu sırada ABD’nin silahlı gücü PKK, terör örgütü genel komutanlarına adeta hoş geldin karşılaması yapar gibi saldırıya geçmiş, Hakkari’nin Çukurca ilçesi Taş Başı köyünde sekiz kahraman askerimizi şehit etmiş ve yirmi beş kahraman askerimizi yaralamıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bu acıları yaşatanlara lanetliyoruz ve mislisiyle ödeteceğimizi ilan ediyoruz” dedi.

            Vatan Partisi İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu açıklamalrını şu şekilde devam ettirdi.

            “Darbeci Terörist ABD Askerlerinin Türkiye’ye Gelmesine İzin Vermeyin”

            Bütün bu ihanetlerin içinde rol aldığı kanıtlanmış ABD’nin Genelkurmay Başkanı General Joseph.f.Dunford’u ülkemizde görmek istemiyoruz. İhanet merkezleri olarak kullanılan ABD Adana Konsolosluğu, İncirlik ve Diyarbakır üssünün kapatılacağını beyanla bu davetsiz ve hayırsız misafirin ülkesine geri gönderilmesini talep ediyoruz.

            Bu tablo yıllardır ayni şekilde yaratılmaktadır. Ülkemizde milli reflekslerin yükseldiği ABD için endişelerin artığı dönemlerde ilişkileri düzeltme adına yapılan bu ziyaretlerde ülkemizde mutlaka yüksek seviyede bir karışıklık ve terör uygulaması yapılmaktadır. Her zaman olduğu gibi yine ayni yöntem uygulamaya konulmuş korku ve yılgınlık yaratarak milletimiz aleyhine olan isteklerine gerçekleştirmeyi denemektedirler. ABD’li Coniler,  bu sefer büyük ihtimalle baltayı taşa veya kendi ayaklarına vurup gideceklerdir. Milletimiz bu dost yüzlü hain sevicileri net olarak gördü. Türk Milleti kahraman silahlı kuvvetlerinin arkasında durarak, başta Suriye’nin kuzeyinde açılmak istenen İsrail koridoru olmak üzere her türlü hainliği yok etme kuvvet ve kudretine sahiptir. Bundan rahatsız olanlar sırayla içte ve dışta sahne almaya devam ediyor. Pek kısa zamanda bunların canına ot tıkandığını hep beraber göreceğiz.

            "Askeri Birliklerin Önündeki Araçları Derhal Çekin!"

            Ordumuza karşı kara propaganda faaliyeti içine girmiş olanlar akıllarını başlarına almalılar. Gizli gizli FETÖ, ABD, AB, İsrail muhipliği yapan bu kendini bilmezler, Silahlı kuvvetlerimizin garnizon kapılarındaki faaliyetlerini derhal son vermelilerdir. Bunu yapanlar Fethullahçılara yıllardır belediyeler üstünden destek veren gizli FETÖ güçleridir ve sıra onlara gelecektir.

            Hükümeti uyarıyoruz. Çöp kamyonlarını askeri birliklerin önünden derhal çekin. Bu kara propagandadır. Türk Silahlı Kuvvetlerine düşmanlığı kışkırtanlar bu ülkeyi kesinlikle yönetemezler. PKK ile mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetlerinin birliklerinin önüne çöp kamyonu çekmek kabul edilemez. Bu Ordu, Amerikancı FETÖ darbe girişimini engelledi. Orduyu tehdit gibi gösteremezsiniz. Çöp kamyonlarını birliklerin önünden çekin. Aksi halde millet sizi sırtında taşımaz. Cumhurbaşkanını, hükümeti, belediyeleri ve Genelkurmay Başkanlığını uyarıyoruz: Orduya karşı kara propaganda yürütülemez. Askeri birliklerin önündeki araçlar derhal kaldırılmalı. Şehitler vererek bu vatanı koruyan Mehmetçik hakkında şüphe uyandıramazsınız. Türk Milleti ve Vatan Partisi buna izin vermez. Çöp kamyonlarını Türk Ordusunun birliklerinin önüne çekenler, FETÖ'yü beraat ettirirler. İçeride ve dışarıda birçok tehdit varken Türkiye'nin en çok ihtiyacı olan Türk Silahlı Kuvvetleridir. Amerikan emperyalizmine Türk bayraklarıyla karşı duran Türk Milletinin Orduyla birliğini bozamazlar.

            Ordumuza karşı yapılan bu hain kara propaganda faaliyetlerinin hesabı sorulacaktır. Milletimizle paylaşıyoruz.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2016, 18:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83