ÜLKÜCÜLER ALANYA'DA ÜST KURDU

Hafta sonu Meral Akşener, Sinan Oğan ve Ümit Özdağ'ı ağırlayan Alanya, bugünde Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'u ağırladı.

ÜLKÜCÜLER ALANYA'DA ÜST KURDU

 Akşener, Oğan ve Özdağ'ın ardından, Devlet Bahçeli'ye tam destek veren Ülkü Ocakları Başkanı Olcay Kılavuz Alanya'ya geldi.  Kılavuz, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar ve ekibiyle görüştü. Çarşı merkezindeki Ülkü Ocakları binasında bir süre dinlenen Kılavuz ve beraberindekiler, daha sonra Damlataş Filika Restoran'da öğle yemeği yediler.

banner111
Ortaöğretim ve üniversite teşkilatı mensupları ile bir süre istişare yapan Kılavuz, eğitimin önemini vurgulayarak, “Her ülküdaşımız, asli vazifesi olan eğitim hayatında başarılı olmalıdır. Yarının Türkiye’sini bugünün gençleri inşa edecektir. O yüzden genç ülküdaşlarımıza düşen vazife, eğitim hayatlarında başarılı olmak, kendilerini tahrik ve provokasyonlarla kışkırtmaya çalışanlara birincilik kürsüsünden cevap vermektir" dedi. Kılavuz'a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar, "Sayın Kılavuz buraya gelerek bizleri onurlandırdı. Biz de genç ülkücüler olarak üzerimize düşen her konuda elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Ziyarette Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanı Alperen Tuğrul Küreşoğlu da hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2016, 16:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83