ÜLKÜCÜLERDEN ALANYA ÇIKARTMASI

Antalya Ülkü Ocaklarının her düzenlediği ilçe ocak başkanları toplantısını geçtiğimiz aylarda bir karar alarak her ay bir ilçede yapma kararı aldı.

ÜLKÜCÜLERDEN ALANYA ÇIKARTMASI
Bu ay ki Ülkü Ocakları toplantısına Başkan Erhan Çınar ev sahipliği yaptı. Toplantıya Antalya ocak başkanı Emrah Taşkın ve Antalya'daki diğer ilçe ocak başkanları katıldı.
Eğitim ve sosyal faaliyetlerine aralıksız devam eden  Alanya Ülkü Ocakları, Antalya'da bulunan Ülkü Ocakları başkanları ile Alanya'da toplantı düzenledi.

Toplantı öncesinde ocak başkanları öncelikle İlçe Başkanı Hilmi Er'i makamında ziyaret ederek, günümüz Türkiye'si ve Alanya hakkında sohbet edildi. İlçe teşkilatı ziyaretinin ardından geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini kapatan Alanya belediye başkan yardımcısı Adem Er'in hanımının taziyesi için, Er'i evinde ziyaret ettiler. Belediye başkan yardımcısı Er'e taziyelerini bulunan ocak başkanları merhumenin ruhu için dualar ettiler. Daha sonra Alanya belediye başkanı Adem Murat Yücel makamında ziyaret edildi. Son olarak da Alanya Ülkü Ocaklarında toplantı yapıldıktan sonra ziyaretler son buldu.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2016, 16:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83