Uludağ aday adaylığını açıkladı

Ak Parti Alanya Milletvekili Aday Adayı Nurettin Uludağ parti binası önünde yapılan bir törenle aday adaylığını açıkladı.

Uludağ aday adaylığını açıkladı
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Antalya Milletvekili Aday Adayı Nurettin Uludağ bugün yapılan bir törenle aday adaylığını açıkladı. Uludağ'ın Ak Parti ilçe teşkilatı binası önünde yaptığı açıklamaya ilçe teşkilatı tam kadro katılırken, bir çok vatandaşda Uludağ'a destek için orada hazır bulundu. Kendisine destek veren isimlere teşekkür eden Uludağ, Alanya'ya hizmet sözü verdi.

Uludağ yaptığı konuşmasında, "Bu vesileyle yola çıktık. Bizim Alanya sevdamız kelimelerle anlatılmayacak kadar büyüktür. Kapım herkese açık olacak. Kişi ve düşünceleri ayırt etmeden elimden geleni yaparak, önemli olanın makamlarda kalıcı olmak değil, gönüllerde kalıcı olmak olduğunu bildim. Çalışmaya devam edeceğime buradan size söz veriyorum. Bu zorlu süreçte sizlerden dua ve desteklerinizi bekliyorum. Tüm aday adaylarının bölgemiz ve halkımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bugün buraya gelerek bana destek, güç ve cesaret verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum." dedi. Uludağ'ın konuşması sık sık alkışlarla kesildi. 

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2018, 17:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83