Uludağ'dan önemli açıklama

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, kamoyunda kendisi hakkında AK Parti İlçe Başkanı olacağıyla ilgili söylentiler üzerine bir açıklama yaptı.

Uludağ'dan önemli açıklama

 Uludağ'ın açıklaması şöyle:

banner111
"Kamuoyunda birkaç gündür hakkımda yazılan ve dillendirilen AK Parti İlçe Başkanlığı konusunda gördüğüm lüzum üzerine açıklama yapma gereği duydum. Malumunuz üzerine ben AK Parti Alanya Teşkilatı'nın kurucularından yıllarca belde başkanlığı yapmış ve 2009-2014 yılları arasında da belediye başkanlığı yapmış bir kardeşinizim.
Belediye başkanlığım bittiği zaman 2014 yılında parti teşkilatımız ve siyasi büyüklerimiz koordinatör yardımcılığı görevini şahsıma uygun gördüler. Şahsıma layık görülen bu önemli görevi iki buçuk yıldır köylüsü-kentlisi, partili-partisiz her kesimle sevgi ve kardeşlik çerçevesinde yerine getirmek için gece gündüz çalışarak bu görevi en  uygun şekilde yerine getirmeye gayret ettim. Bana güvenenleri mahcup etmemek ve AK Parti belediyecilik anlayışının bir temsilcisi olarak 24 saat hizmet esasına göre çalıştım. Tüm bu saydığım hizmetlerde bulunurken
en önemli misyonum teşkilatımda gelmiş geçmiş görev alan ve halen görevde olan tüm dava arkadaşlarımıza örnek, önder olmaya, kardeşlik, ağabeylik yapmaya ve onların hizmetkarı olmaya gayret ettim. Hasılı kelam bu zamana kadar ilçe başkanlığı konusunda ne parti büyüklerime, ne de dava arkadaşlarıma 'Ben ilçe başkanı olmak istiyorum' diye bir beyanda bulunmadım. Mevcut İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu görevde iken böyle bir çalışma yapmak almış olduğum aile ve siyasi terbiyeme yakışmaz. Önemli olan davanın ve AK Parti Teşkiları'nın bekasıdır, gerisi teferruattır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da benim düsturum ve duruşum teşkilatımız ve siyasi büyüklerimiz tarafından bana verilen ve verilecek olan tüm görevleri layıkıyla yapmak ve yerine getirmektir.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2016, 10:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83