ÜniAk sağlık için pedal çevirdi

ÜniAk sağlık için pedal çevirdi
Üniversiteli Ak Gençlik (ÜniAk) tarafından düzenlenen etkinlikte üniversiteli öğrenciler sağlıklı bir gelecek için bisiklet sürdü.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları Üniversiteler Başkanlığı tarafından bir bisiklet gezisi düzenlendi. Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemal Yeniacun’da etkinliğe katılarak üniversiteli öğrencilerde birlikte pedal çevirdiler.

AKTİVİTELERİN ÖNEMİ BÜYÜK
Gençlerin oldukça eğlendiği etkinlik sonrası açıklamada bulunan Başkan Toklu, “Türkiye'nin dört bir yanından hatta dünyadan, değişik ülkelerden gelen üniversiteli öğrencilerle birlikte bisiklet sürerek onları spora teşvik etmek istedik. İleri ki hayatlarında sağlıklı bireyler olarak devam edebilmelerinde bu yıllarda edindikleri aktivitelerinin önemi büyük.” ifadelerini kullandı.

GELECEĞE DOĞRU PEDAL ÇEVİRDİK
İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemal Yeniacun ise, “Alanya’da gençlerimizle güzel bir bisiklet turu yaptık. Katılım gösteren tüm öğrencilere teşekkür ediyorum. Sağlıklı bir gelecek için pedal çevirerek, geleceğe doğru hep beraber yol alacağız." dedi.

Düzenlenen etkinliğe çok sayıda genç üniversiteli katılım gösterirken vatandaşlarında ilgisi büyük oldu. Tur esnasında bisikletlilerle karşılaşan sürücüler bol bol fotoğraf ve video çekti. 

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2019, 18:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83