'Üniversite seçimlerinin takipçisiyiz'

Ak Parti İl Gençlik Kolları Üniversiteler Başkanı Gökay Daşdelen, öğrenci konseyleri seçimleri ile ilgili açıklama yaptı.

'Üniversite seçimlerinin takipçisiyiz'

 Daşdelen'in açıklaması şöyle: 

banner111
AK Parti Antalya İl Gençlik Kolları Üniversiteler Başkanlığı olarak hazırlanmakta olduğumuz Üniversite Öğrenci Konseyleri seçimlerinin ciddi bir şekilde takipçisiyiz.Bu seçimlere demokrasinin getirmiş olduğu bütün haklarımızla çalışıyor, Antalya ve İlçelerimizde yapmış olduğumuz seçim çalışmalarını başarıyla devam ettirmekteyiz.

Öğrenci Konseyi Seçimlerinin birer Demokrasi Şöleni'ne  dönüşmesi için tüm gayret ve hassasiyetimizle süreci yönetiyoruz. 

Ancak her sene olduğu gibi Bu süreçte de bazı Siyasi Partilerimizin Gençlik Yapılanmaları yine şiddet,baskı ve tehdite dayalı bir anlayış içerisinde süreci gölgelemek ve demokratik bir seçim ortamını baltalamak adına tüm gayretini icra ediyor. 

Bu zamana kadar yapılan seçimlerde her türlü vandallığı, tehdit ve baskıyı kullanarak bir seçimi değil, bir zorbalığı kabul ettiren bir zihniyetin, bugün yine aynı anlayış çerçevesinde Korkuteli Meslek Yüksek Okulu'nda eğitim hayatını sürdüren arkadaşlarımıza karşı, Öğrenci Konseyi Seçimlerinde ki Adaylıkları hususunda, yaşanan olayda tehdite başvuran ve kendisini " Milliyetçi " olarak nitelendiren, ayrıca bir " Ülkü' lerinin " olduğunu her fırsatta dile getiren bu toplululuğun tehdit ve baskılarının, Demokratik Özgürlük, Milli Kültür ve Demokrasi anlayışımızın tamamen dışında olduğunu belirterek, bu grup yada topluluklardan gerek hukuki gerekse insani bütün haklarımızı arayacağımızı, Antalya'mızda aile ortamı yakaladığımız bütün üniversiteli arkadaşlarımıza temin ederiz.

Daha öncesinde yapılan baskı ve tehditlere karşı nasıl dimdik durup, gerekeni yaptıysak bu durum ve bundan sonra ki durumlarda da vicdan ve hukuk çerçevesinde gerekeni fazlasıyla yapacağız.
 
Milli Birlik,Beraberlik ve Kardeşlik ortamında, Yenikapı Ruhu, 2023 hedeflerimiz ve Büyük Türkiye hayaliyle sürdürdüğümüz bu sürecin tamamen demokratik ve tamamen şeffaf seçimlerle gerçekleşmesini temenni ediyoruz.

AK Parti Antalya İl Gençlik Kolları Üniversite Teşkilatı olarak tüm Üniversitelerimizde Öğrenim gören kardeşlerimizi, bu Demokrasi Şölenlerine katkı sağlamak adına Teşkilatlarımıza ve ailemize davet ediyorum.

"UNUTMA!! YALNIZ DEĞİLSİN"

"BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ.."

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2016, 13:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83