Uslu ilçe ilçe yeni anayasayı anlatıyor

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu’dan halkoylaması çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Uslu ilçe ilçe yeni anayasayı anlatıyor

İlçe ilçe yeni sistemi anlatmaya devam eden Atay Uslu Finike, Demre ve Elmalı ilçelerinde halkoylaması süreci ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hakkında bilgiler verdi.

banner111
 
YENİ BİR HÜKÜMET SİSTEMİ ARAYIŞI 50 YILDIR VAR

Antalya Milletvekili Atay Uslu Finike ilçesinde  yapılan toplantıda şunları ifade etti: Yakın tarihimize baktığımızda, ne zaman tek başına güçlü iktidarlar var o zaman sıçrama yapmışız. Rahmetli Türkeş de, Özal'da, Demirel'de, Erbakan'da bu sistemi zamanında talep etmiştir.  Yeni bir hükümet sistemi arayışı 50 yıldır var. Şimdi milletimiz kararını verecek. " 


Milletvekili Atay Uslu ekonomik  ve siyasi krizler, istikrarsızlıklar artık son bulacağı için, güçlü parlamento,  güçlü yürütme ve güçlü devlet için bu sisteme ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. 
 
TÜRKİYE YENİ SİSTEM İLE SORUNLARA DEĞİL HEDEFLERE ODAKLANACAK

Atay Uslu, Yeni sistem ile Türkiye'nin istikrarı yakalayacağını, sıçrama yaşayacağını, sorunlara değil hedeflere odaklanacağını, artık sorunların torunlara havale edilmeyeceğini ifade ederek; "inanıyoruz ki milletimiz bu sisteme baharda EVET diyerek tarihimizde yeni bir BAHAR başlatacak. Yürütmeyi de, yasamayı da milletin seçtiği, Yargıyı da milletin belirlediği yeni sistem sayesinde Büyük Türkiye yolunda daha hızlı adımlarla ilerleyeceğiz." dedi.
 
Ak Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Antalya Milletvekili  Atay Uslu sunumlarına Finike’den sonrası Demre ve Elmalı ilçelerinde devam etti. 
 

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2017, 12:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83