Uysal'dan Alanya'da seçim çalışması

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal bugün Alanya'ya geldi. Uysal seçim çalışmalarında CHP Alanya İlçe Teşkilatına destek verecek.

Uysal'dan Alanya'da seçim çalışması
Muratpaşa'nın CHP'li Belediye Başkanı Ümit Uysal bugün Alanya'ya geldi. 24 Haziran seçimleri öncesi partisi için çalışmalar yürüten Uysal'ın Alanya'daki ilk durağı CHP Alanya İlçe Teşkilatı oldu. Uysal'ı İlçe Başkanı Sefa Çorbacı karşıladı. Çorbacı ziyaretle ilgili ilk sözü alarak, "Bugün sevgili Muratpaşa Belediye Başkanımız Sayın Avukat Ümit Uysal Alanyamızı ve ilçe örgütümüzü ziyarete geldi. Kendilerine bizi ziyarete geldikleri için teşekkür ederiz. Bizi hiçbir zaman göreve geldiğinden beri yalnız bırakmamıştır. Her zaman da kendisine minnettarız ve çalışmalarını da Alanya’dan yakinen takip ediyoruz." dedi.

UYSAL: VİZE İSTİYORUZ

Çorbacı'nın ardından basın mensuplarına konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Alanya'da bulunmaktan çok mennun olduğunu dile getirdi. 24 Haziran seçimleri öncesi çalışmalara katılmak ve destek vermek üzere Alanya'ya geldiğini belirten Uysal, "Biz bütün Türkiye’de üreten bir ekonomi istiyoruz. Dış borç alıp inşaat yapan bir ekonomi değil, bilgisayar üreten, teknoloji üreten, marka ve patent üreten ekonomiye geçiş için toplumdan vize istiyoruz. Biz sosyal devlet için toplumdan vize istiyoruz. Bağımsız bir adalet için, siyasetin emrinde olmayan, siyasetin önünde önünü iliklemeyen  herkese hakkını veren bir adalet için toplumdan vize istiyoruz. 12 aya yayılmış yönetilen bir turizm için toplumdan vize istiyoruz. Ekilebilir topraklarımızı eken, planlayan bir Tarım Bakanlığı için, saman ithal etmeyen bir tarım uygulaması için toplumdan vize istiyoruz. Orta sınıfın da çocuklarının da üniversiteleri kazanabildiği bir eğitim düzeni için, sadece özel ders alabilenlerin değil de bütün toplumun aynen bundan 10 15 yıl önce olduğu gibi herkesin üniversiteye gitme şansı olması için toplumdan vize istiyoruz. Bütün bunları da Sayın Muharrem İnce Cumhurbaşkanlığında gerçekleştirmek istiyoruz. Sayın Milletvekillerimiz, güçlü meclisimiz ile birlikte." dedi.

MURATPAŞA ÖRNEĞİ

Başkan Uysal, Antalya'nın Muratpaşa İlçesi'nin yönetim şeklini ve yapılan çalışmaları örnek vererek bu çalışmaları tüm Türkiye'ye yaymak istediklerini söyledi. Yapılan çalışmaları anlatan Uysal, " Muratpaşa Belediyemizdeki prototip uygulamayı bütün Türkiye’ye yaymak istiyoruz. Bütün belediye ekipmanlarını kendisi üreten, asfaltını ve çöp konteynırını, yeşil bitkilerini kendisi üreten, bu ürettiğini alana uygulayan, hem de piyasanın yarı fiyatına veya üçte biri fiyatına üreten, bu sayede çok geniş hizmet etme olanağı bulan, sosyal hizmetlerde Türkiye’de öncü, 7/24 engelli ve yaşlı insanlara ekip gönderen, yaşlı evleri ve engelsiz kafesi ile Türkiye’de deyim yerindeyse sosyal hizmetlerde parmak ısırtan, 12 irili ufaklı festival yapan, hiçbir insan ayrımı gözetmeksizin bütün birleştirici günleri toplum adına değerlendiren, milli bayramları Türkiye’de en kalabalık kutlayan, dini bayramlarda Ramazan’da on binlerce insanla iftar açan, paskalyada da eline çiçek alıp batı ülkelerinden göç eden vatandaşların bayramını kutlayan bir kamu düzenini Muratpaşa’da hayata geçirmiş durumdayız.Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığında 81 milyona yani bütün Türkiye’ye bu anlayışı yaymak istiyoruz. Bütün insanlarımızın alo dediğinde servis alabildiği, sadece telefona bakma şeklinde değil, iletilen sorun çözülene kadar bilgi verilen bir sistem var Muratpaşa’da. Muratpaşa’da en büyük torpil Allah’ın kulu olmak ve vatandaş olmak. Çok yakın arkadaşlarınız ve akrabalarınız bile olsa bir birimde o alanla ilgili sorunu Turunç Masa’dan önce çözme şansınız yok. Çünkü Turunç Masa günlük istatistikleri tutulan, backlinelı süresi olan bir hizmet uygulaması. Bunu bütün Türkiye’ye yaymak istiyoruz. Bütün Türkiye’deki, bütün insanların kendisini torpilli hissetmesini istiyoruz. Bunun için 24 Haziran öncesinde çalışıyoruz." diye konuştu.

YEŞİLDAL'I MECLİSTE GÖRMEK İSTİYORUZ

Uysal son alarak, "İnşallah 8 Temmuz’a kalmadan Sayın Muharrem İnce’yi cumhurbaşkanı olarak görmek istiyoruz. Bu arada Milletvekili Adayımız Sayın Şengül Yeşildal’ı da parlamentoda görmek istiyoruz. Bunun için bu günümüzü Alanya’da örgütümüzün, ilçe başkanlığımızın çalışmalarına destek vererek geçireceğiz." dedi.

UYSAL'DAN ANLAMLI YARDIM

Alanya'nın Bayır Köyü'nde yaşayan Süleyman isimli engelli vatandaşın elektrikli sandalyesi olmadığını öğrenen Uysal, Alanya ziyaretinde bu sorunu çözdü. Antalya'dan eli boş gelmeyen Uysal, vatandaşa elektrikli sandalye hediye etti. Uysal'ın davranışı CHP'de büyük takdir toplarken, Başkan Çorbacı'da "Bütün kamuyou huzurunda kendisine bu hareketinden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2018, 11:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83