Vatan Partisi aday adaylarını açıklandı

Vatan Partisi Alanya İlçe Teşkilatı parti binalarında bir toplantı gerçekleştirerek 24 Haziran seçimlerinde Alanya’dan Milletvekili Aday Adaylarını açıkladı.

Vatan Partisi aday adaylarını açıklandı
Açıklamayı İlçe Başkan Vekili Evren Kurtoğlu gerçekleştirdi. Kurtoğlu, açıklamasında “24 Haziran Cumuhurbaşkanlığı seçimlerinde partimizin Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek’i milletimizin iradesiyle 100 bini aşkın imzayla aday gösterdik. Milletvekili seçimlerinde de partimize Antalya’dan aday adaylığı için 45 kişi başvurmuştur. Yapılan temayül yoklaması sonucunda Alanyamız'dan ilçe başkanımız Hasan Faruk Kurtoğlu ve ilçe yönetim kurulu üyemiz Tahir Sertkaya’nın aday adayı olarak partimiz genel merkezine sunulması kararlaştırılmıştır. Milletvekili aday adaylarımız, genel merkezimizin merkez yoklaması sonucu adaylıkları belirlenecektir. Değerli partililerimize şimdiden başarılar diliyoruz.” dedi.

Ardından söz alan aday adaylarından Hasan Faruk Kurtoğlu, milletimizin zorlu süreçlerden zaferle çıkacağını söyleyerek “Partimiz 24 Haziran seçimlerinde merkezimize bizleri önerdi. Bizler de Alanyamıza ve ülkemize hizmet etmek, yaşanan sıkıntılarımızın çözümlerini milletimize anlamak için aday adayı olduk.” dedi.

Diğer aday adayı olarak gösterilen Tahir Sertkaya’da “Çözümlerimizle, programımızla hazırız, milletimize sahada tek tek ulaşıp ülkemizin çıkış yolunu anlatacağız.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2018, 14:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83