Vatan partisi adayını ay sonu açıklayacak

Vatan Partisi Alanya İlçe Teşkilatı gerçekleştirdiği genel kurul toplantısında yerel seçimlerde yansıtacağı net tavrı belirledi. Vatan Partisi İlçe yönetimi yerel seçimlerdeki adayını ay sonu açıklayacaklarını söyledi.

Vatan partisi adayını ay sonu açıklayacak

Ay sonuna kadar çalışmalarını sonlandıracaklarını belirten Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Evren Kurtoğlu “Yerel seçimler yaklaşıyor. Alanya’da konuşulanlar, bize dayatılanlar ve hepimizin özlemle beklediklerimize bir ışık tutalım. Halk arasında konuşulanlara baktığımızda yapılması gerekenler dışında rakamlara dayalı bir dayatmayla karşı karşıya olduğumuzu görüyoruz. Şuradan bin oy gelse, bunun şu kadar oyu var, önceden birileri beş bin on bin aldı. Topladık alt alta belediyeyi aldık. Bu hesapların tutmadığı ortada. Alanya’mız içinden çıkılmaz sorunlarının arttığı süreçleri yaşarken rakamları önümüze koyan dayatmalardan başka bir şey konuşturulmadığını görüyoruz ve bunu reddediyoruz” dedi.

KURTOĞLU:"BELEDİYELER HALKINDIR"

Belediyelerin özelleştirildiğine vurgu yapan Vatan Partisi Kurtoğlu sözlerine şu şekilde devam etti: “Alanya’mız özel çıkara, rantçılara ve taşeronlara teslim edildi, insanın değeri kalmadı. Özel çıkarın değil, halkın belediyesi kurmalıyız. Biz bunun için varız. Ay sonuna kadar çalışmalarımızı tamamlayacağız ve belediye başkan adayımız ile meclis üyesi adaylarımızı açıklayacağız. Belediyeler halkındır. Halk belediyesi anlayışıyla, köy ve mahalle meclislerine demokratik kitle örgütlerine, sendikalara, meslek kuruluşlarına, kadın ve gençlik örgütlerine, toplum girişimlerine, kültür, sanat, eğlence ve eğitim kurumlarına radyo, gazete, dergi ve televizyonla yayın olanakları sağlayacağız. Bu amaçla Kent televizyonları destekleyip, geliştireceğiz.

banner111

Değişik bölge ve yörelerden gelen insanlarımızın farklılık gösteren tarihsel, kültürel ve sanatsal zenginliklerini hiçbir kısıtlamaya uğramaksızın sergilemelerini, geliştirmelerini güvence altına alacak olanakları sağlayacağız. Her mahalleye Kültür Alanları ve her mahalleye Spor Salonu ve Alanı yapılması, ilk hedefler arasında olacak.

Her mahalleye kültür ve spor salonu, ekonomik kriz döneminde bölge ekonomisinin canlı tutulması ve herkese iş sağlanması için de önemli bir etken olarak değerlendirilecek. Tarih sevgisinin özü, emeğe sevgi ve bağlılıktır. Tarih dediğiniz aslında birikmiş emekten başka bir şey değildir. Geleceği kurmak için, elimizdeki birikimi tanıma bilincini geliştirmek, yerel yönetimlerin esas görevlerindendir. 1876, 1908 Devrimleri, özellikle 1920 Devrimi Türkiye’de hep tarih keşiflerinin kapısını açmıştır. Türk Devriminin bu geleneğini bütün topluma mal edecek çalışmalar ortaya koyacağız. Tüm bu anlayışla şehrimizin turizmi daha cazip, daha ilgi çeken hale getirilmiş olacak.”

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2018, 12:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83