Vatan Partisi'nden hükümete destek

Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu İdlip operasyonlarının başladığını belirterek, "Ordumuzu ve devletimizi, doğru kararlar alma iradesi gösteren hükümetimizi destekliyoruz." dedi.

Vatan Partisi'nden hükümete destek
Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu ilçe binasında gündeme ilişkin bir basın açıklaması gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Kurtoğlu ülkemiz ve bölgemizin zor bir süreçten geçtiğini belirterek Suriye’nin kuzeyinde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başlattığı İdlip Harekâtı hakkında açıklamalarda bulundu. 

"ABD, AB, İsrail ve taşeronları başta PKK-PYD olmak üzere tüm şer güçlerin bölge ülkelerine parçalayıp bölme girişimlerine karşı 24 Temmuz 2015 tarihinde başlayan vatan savaşımız gelişip güçlenerek devam ediyor" diyen Kurtoğlu, “Milletimizin yüreği rahat olsun. Şer güçlerini bölgemizden kovma denklemi kurulmuştur. Vatan savaşları birleşerek tek bir savaş haline dönüşmüştür. Bu mazlumlar dünyasının emperyalizme karşı savaşıdır ve kazanılan yeni boyut da bölgede oluşturulan kör düğüme kılıç vuruluyor. Bu kılıç Türk ordusunun kılıcıdır, kılıç Batı Asya birliğinin kılıcıdır. Kılıç mazlumların kılıcıdır.” dedi.

Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu’nun açıklaması şu şekilde:

İdlip Harekâtı başladı. Zafer TSK ve Türk Milleti’nin olacaktır. Yüreklerimiz şanlı ordumuz için atıyor.

Türkiye, Rusya, İran, Suriye, Irak ittifakı sonunda Batı Asya’daki gelişmelere el koymuştur ve harekete geçmiştir. İdlip harekatını Afrin Harekatı izleyecektir. Bu harekat bölgede mevzilenen emperyalizmin ve bölgedeki iş birlikçilerine indirilen bu darbe, bu şer güçlerin hayallerini yıkacak öneme sahiptir. Kahraman ordumuzun ve bölge güçlerinin zaferi ile sonuçlanacak, bölgemize çullanan haramilerin niyetleri kursaklarında kalacaktır.

Zaferin denkleminde Vatan Partisi’nin bölge ülkelerinin birliği doğrultusunda yaptığı öz verili çalışmalar, devletimizin girişimlerini kolaylaştırmış ve bugün bölge ülkelerinin ortak düşmana karşı birlik olduğu tablo ortaya çıkmıştır. Türk Milleti olarak bu gelişmelerin arkasında duruyoruz, ordumuzu ve devletimizi, doğru kararlar alma iradesi gösteren hükümetimizi destekliyoruz. Devletimizin beka sorunu olan bu mücadelede her kesin vatan savunma mevzisinde olmasını diliyoruz.

Milletimizin yüreği rahat olsun. Şer güçlerini bölgemizden kovma denklemi kurulmuştur. Vatan savaşları birleşerek tek bir savaş haline dönüşmüştür. Bu mazlumlar dünyasının emperyalizme karşı savaşıdır ve kazanılan yeni boyut da bölgede oluşturulan kör düğüme kılıç vuruluyor. Bu kılıç Türk ordusunun kılıcıdır, kılıç Batı Asya birliğinin kılıcıdır. Kılıç mazlumların kılıcıdır.

Bilindiği gibi her Vatan Savaşı aynı zamanda iç savaştır. Türkiyemiz de 24 Temmuz 2015'ten bu yana vatan savaşı iç cephede de sürdü. İçimizdeki bozguncular ABD, AB, İsrail’in kara gücü PKK ile cephe cepheye yapılan savaşlarda hendeklere gömülürken koro halinde bu saray savaşı diyerek emperyalistlerin değirmenine su taşıdılar. Şimdi Fırat Kalkanı Harekatı’ndan sonra başlatılan İdlip harekatı ardından Afrin takip edecek ve zaferlerin sonunda bölgeden defolup giden emperyalizm ve uşakları olacak. Bilmeden bozguncu koroda yer alanların, hızla vatan savaşı mevzisine gelmeyi başarmalarını diliyor ve bekliyoruz. Kahraman TSK zaferini bu günden selamlıyoruz.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2017, 10:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83