Vatan Partisi’nden esnaf ziyareti

Vatan Partisi Alanya İlçe Teşkilatı milletvekili adayları Hasan Faruk Kurtoğlu ve Tahir Sertkaya ile birlikte merkezde bulunan esnafı ziyaret etti. Parti bildirilerini dağıtan vekil adayları esnafın sorunlarını dinledi.

Vatan Partisi’nden esnaf ziyareti
Basın mensuplarıma açıklamalarda bulunan Vatan Partisi Antalya Milletvekili adayları şunları söyledi.

Zor bir dönemi atlatmaya çalışan esnafımızın sesi olacağız diyen milletvekili adayı Hasan Faruk Kurtoğlu “ Çarşılarımızı şenlendireceğiz. Her gün iç içe olduğumuz esnafımızın sesi olacağız. Çözüm önerilerimizi esnafımızla paylaştık. Esnafımızın sorunlarını devlet desteğiyle ve ekonomik desteklerle, kepenk kapatacak duruma gelen esnafımızın ayakta kalabilmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağımıza dair söz verdik” dedi.

Milletvekili adaylarından Tahir Sertkaya’da esnafımızı gezerken gördük ki esnafımız Turizm Bakanının kim olduğu dahi bilmemekte. Bunun nedeni etkisizleştirilerek kapatılmaya çalışılan Turizm Bakanlığı’mızın bugünkü durumundan kaynaklı. Biz buradan söz veriyoruz. Turizm Bakanlığı işlevli hale yeniden getireceğiz ve ulaşılabilir olmasını sağlayacağız. Sorunları dileyerek ve onlara ses olarak bu sorunların üstesinden geleceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2018, 14:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83