'VATAN' SEVERLER SOKAKLARA DÖKÜLDÜ

Vatan Partisi Alanya İlçe Teşkilatı 'Sözde Ermeni Soykırımı' iddialarına karşılık sokağa çıkarak bir basın açıklaması yaptılar.

'VATAN' SEVERLER SOKAKLARA DÖKÜLDÜ
Vatan Partisi sevenlerinin yaptığı eylemde konuşan İlçe Başkanı Faruk Kurtoğlu şunları söyledi: 

Ermeni soy kırımı Emperyalist bir yalandır,Biz Vatanımızı savunduk Soykırım yapmadık dediğimizde .Dün Ermenileri üzerimize salan Emperyalist  güçlerin Bu gün ki Emperyalist uzantıları Başta ABD ve AB Bu kez uydurdukları yalanla baş başa kaldılar Kazanan her zaman olduğu gibi Büyük Türk Milleti oldu . Milletimizin Gözü aydın olsun.

Dün Strasbourg’da  A.İ.H.M Büyük dairesinde görülen Vatan Partisi Genel Başkanı Dr.Doğu Perincek’in Türkler Ermeni soy kırımı yapmadı.Vatanını savundu sözlerine karşı acılan ceza davası sonucunda Mahkeme Doğu Perinçek’i haklı bulmuş ve Türklerin soy kırım  yapmadığına hükmetmiştir. Böylece yüz yıldır sürdürülen bu yalanlar yılmadan korkmadan yapılan hukuki mücadelelerle bitirilmiştir.

Bilindiği gibi yaşadığımız her yılın Nisan ayında ABD Başkanlarının ağzının içine bakan iş birlikçiler ABD Başkanı acaba bu yıl ne diyecek merakla bekler yumuşak bir söylemle geçiştirmesi için her türlü girişimi yapıp bunu diplomasi olarak milletimize yutturup.Oyun oynarlardı.

Artık Oyun bozulmuştur.Ermeni soy kırımı dayatması ile Milyarlarca dolar tazminat taleplerinde bulunmaya hazırlanan ABD ve AB nin bildik sigorta şirketlerinin hayalleri karartılmış ve bitirilmiştir. Toprak talepleri ile ülkemizi bölüp parçalamak isteyen emperyalist güçler Parlamentolarında aldıkları soykırım kararları ile baş başa kaldılar şimdi Ayni parlamentolarda Soy kırım yalandır kararı almak gibi acınacak duruma düşmüşlerdir Bu mücadelede en önde yürüyen KKTÇ ilk Cumhurbaşkanı Rahmetli Sn Rauf Denktaş ,Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perincek ve Mithat Paşa komitesi yöneticileri başta olmak üzere katkı veren tüm millici şahsiyetlere Milletimiz minnettardır.

Bu kazanılan Strasbourg zaferi ABD ve AB Taşeronu PKK ya karşı sürdürülen Bölücülüğe ve gericiliğe karşı sürdürülen  Vatan savunmasının Türkler yeniden soy kırım yapıyor yalanının uydurulmasının önü kesilmiş PKK ve işbirlikçilerinin elinden çok önemli araç alınmıştır.

24 Temmuzda Lozan’ın yıl dönümünde  TSK ve Emniyet güçlerimizin başlattığı PKK yı bitirme ABD Koridoruna durdurmaya yönelik Vatan savunması ,kazanılan hukuki zafer ile taçlanmıştır,bu zafer Genel başkanımız tarafından Mehmetçiye armağan edilmiştir bu moral gücü ABD ve Taşeronu PKK yı beyaz bayrak çektirecektir.

Büyük Türk milleti ABD ve AB nin kanatları altında Nato seviciliği yapan Milli hiçbir hedefi ve programı olmayan siyasi partilerle bir yere varılmadığını son olaylarla anlamıştır.Vatan Partisini bütün milletimize sunduğu tek çıkış yolu olan Üreten ve birleşen Türkiye programı ve bu programı uygulayacak Vatan Partisinde içinde bulunduğu milli Hükümet tek çözümdür. Milletimizin bilgisine sunuyoruz Saygılarımızla.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2015, 15:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83