"Yeni sistem istikrarı perçinleyecek"

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani Kumluca’da komisyoncular ve tüccarlarla bir araya geldi. 16 Nisan’da halkın oyuna sunulacak Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatan Samani, “Hızlı düşünen ve hızlı organize olan yeni yönetim modeli, istikrarı da perçinleyecektir” dedi.

"Yeni sistem istikrarı perçinleyecek"

16 Nisan’da yapılacak halk oylaması öncesinde toplumun her kesimiyle buluşup yeni anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin getireceklerini anlatan AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, çalışmalarını Kumluca’da sürdürdü. Samani, Kumluca Hal Komisyoncuları ve Tüccarlar Derneği’nin yanı sıra Beykonak ve Mavikent’te de komisyoncular, tüccarlar ve vatandaşla buluştu.

banner111
Sıcak ve samimi bir ortamda geçen sohbetlerde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin getireceği yenilikleri anlatan Samani, “Yeni sistem her şeyden önce Türkiye’nin önünde yıllardır büyük bir engel olarak duran hantal yönetim modelini ortadan kaldıracaktır” diyerek şöyle konuştu; “Yeni sistem koalisyonlara izin vermiyor. Koalisyon hükümetlerinin ülkemize verdiği zararı anlatmaya bile gerek yok. Bunu geçmişte birçoğumuz zaten yaşadık ve ülkemizin neler kaybettiğini gördük. Yeni sistemde yüzde 50’nin üzerinde bir oyla halkın desteğini alarak yönetime gelecek olan Cumhurbaşkanı, hızlı düşünen, hızlı organize olan, istikrarı perçinleyen, hükümeti icraatçı, meclisi daha güçlü kılan bir yapıyla çalışma şansı bulacak. Bu etkin yönetim modeli ekonomik büyümenin, refah ve kalkınmanın da garantisi olacak.”

BÜYÜME HIZLANINCA VATANDAŞ KAZANACAK

16 Nisan’da sandıklardan çıkacak “evet” oylarıyla Türkiye’nin önündeki engelleri yıkacağını da belirten Samani, “Güçlü icraat ve artan yatırımlar sayesinde kazanan tabi ki vatandaş olacak. Büyümesi hızlanan bir ülkede herkes bundan nasibini alacak. Ekonomisi güçlü bir ülkede piyasaların rahatlaması demek hepinizin evine daha fazla ekmek götürmesi anlamına geliyor. Biz anayasa maddelerini tek tek anlatıyoruz. Maddeleri okuyan ya da dinleyen herkes, yeni sistemin ülkemizin, vatandaşın menfaatlerini en üst seviyede tuttuğunu zaten görüyor. Bu nedenle biz sizlere bunları anlatmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2017, 15:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83