Yeniacun'dan Alanyalı gençlere önemli çağrı

Yeniacun'dan Alanyalı gençlere önemli çağrı
AK Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemal Yeniacun, siyasette aktif olarak görev almak isteyenlerle buluşacaklarını belirterek, gençlere çağrıda bulundu.
Geçtiğimiz günlerde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine gelen Cemal Yeniacun, gençlere çağrıda bulundu.
4 Eylül tarihinde Genel Merkezin takdiri ile göreve geldiğini belirten Cemal Yeniacun, birçok gencin partide aktif olarak görev almak için kendisine istekte bulunduğunu dile getirdi. Yeniacun, “Gençlik Kollarımızda aktif olarak görev almak isteyen, siyaset yapmak isteyen genç kardeşlerimizden birçok mesajlar aldık. Bizimle birlikte siyaset yapmak isteyen, gönüllü olarak çalışmak isteyen arkadaşlarımız varsa pazartesi günü ilçe teşkilat binamızda buluşuyoruz. “ dedi.
Gençlere çağrıda bulunan Yeniacun, “Siyaset yapmak isteyen, bu davada çalışmak isteyen, Alanyamız için bir şeyler yapmak isteyen tüm kardeşlerimizi ilçe binamıza bekliyorum. İlçe yönetim kurulunda, lise teşkilatımızda, üniversite teşkilatımızda ve mahalle teşkilatlarımızda çalışmak isteyen kardeşlerimizi görevlendireceğiz. Genç kardeşlerimizden elini taşın altına koymak isteyen herkesi; 9 Eylül Pazartesi günü, gün boyunca ilçe teşkilat binamıza bekliyoruz.” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2019, 15:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83