Yeniacun'dan burs ve kredi değerlendirmesi

Yeniacun'dan burs ve kredi değerlendirmesi
Ak Parti Alanya Gençlik Kolları Başkanı Cemal Yeniacun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı, KYK burs ve kredi ücretlerini değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün, Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Grup Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, milyonlarca öğrencinin merakla beklediği 2021 yılı KYK kredi ve burs ücretlerini açıkladı.

Ak Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemal Yeniacun konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamaları neticesinde 2021 yılı burs ve kredi ücretleri belli oldu. Burs ve kredi ücretleri 550 TL’den 650 TL’ye yükseltildi. Aynı şekilde yüksek lisans bursları da 1100 TL’den 1300 TL’ye yükseltildi. Milli sporcularımızda bu ücretler 2 hatta 3 katına kadar çıkabilecek. 2021 Ocak ayı itibariyle yeni ücretler öğrencilerimize verilecek. Öğrencilerimize ve ailelerimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

YENİACUN’DAN TEŞEKKÜR

Geçtiğimiz yıl öğrencilere toplamda 9 milyar 670 milyon TL gibi dev bir bütçe ile yardım edildiğini belirten Başkan Yeniacun, “Hükümetimiz sosyal devlet anlayışı ile öğrenim gören herkesin yanında olmaya devam ediyor. İlk okulda kitapların ücretsiz dağıtılması ve yüksek lisansta yapılan burs yardımları ile öğrenim gören her gencimiz tüm eğitim hayatı boyunca devletimizin desteğini hissediyor. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm emeği geçen isimlere tek tek teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2020, 18:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83