Yeniacun'dan ilk ziyaret bakan Çavuşoğlu'na

Yeniacun'dan ilk ziyaret bakan Çavuşoğlu'na
AK Parti’den mülakat sonrası Alanya AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanan Cemal Yeniacun, mülakata gittiği Cem Yıldırım, Fahrettin Ünal ve il başkanı İbrahim Ethem Taş ile birlikte Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu ziyaret etti.

 Görev belgesini Yeniacun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. “Alanya Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Genel Merkez tensipleri ile yeniden layık görülmekten büyük bir onur duydum. Çocukluğum, gençliğim ve ömrüm boyunca yaşantımda büyük bir yer edinecek olan davama, partime yeniden Gençlik Kolları Başkanı olarak hizmet etmeyi bana nasip eden Rabbime hamd ediyorum. 18 yıldır her türlü değişim ve gelişimin öncüsü olan Ak Parti’ye hizmet etmek ve bu siyaset okulunun bir öğrencisi olmak büyük bir onurdur. Önümüzdeki süreçte; kararlı oluşun, erdemli ve dik duruşun sembolü Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliği, Alanya’nın ve ülkemizin dünyadaki gür sesi Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun takım kaptanlığında üzerimize düşen sorumluluktan imtina etmeden çalışacak, büyük ve güçlü Türkiye’nin yürüyüşünde inisiyatif almaktan asla çekinmeyeceğiz. Görev yapacağımız sürece sizlerin desteği ve hayır duasını almak bizim en büyük temennimiz olacaktır.
Yeniacun bu akşam eski gençlik kolları yönetimi ile yapacağı toplantının ardından hafta içinde gençlik kolları yönetiminde görev almak isteyenlere bir çağrıda bulunarak yapılacak değerlendirme sonrası Cuma gününe kadar yeni yönetimi açıklaması bekleniyor. 

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2019, 18:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83