YEŞİLDAL AKP’YE AĞIR İTHAMLARDA BULUNDU

CHP Alanya İlçe Başkanı Şengül Yeşildal, “AK Parti - PKK işbirliği; AK Parti’yi tek başına iktidara getirmek için tezgahlıyor. Birlik beraberlik nidaları altında biz tek başına iktidar olsaydık terör olmazdı algısını yaratıyorlar” dedi.

YEŞİLDAL AKP’YE AĞIR İTHAMLARDA BULUNDU
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Şengül Yeşildal son günlerde artan şehit haberleri ile ilgili bir açıklama yaptı. Yeşildal Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdi.

‘DOĞAL SONUÇ’

Her gün şehit haberleri ile sarsıldığımızı belirten Yeşildal, “13 yıllık AK Parti iktidarının açılım adı altında uyguladığı teslimiyet politikalarının sonucudur yaşanan; terör örgütü ile masaya oturanlar Oslo’da ne konuştuklarını milletimize açıklamak durumundadırlar. AK Parti iktidarının terör örgütüne verdikleri sözleri tutmamasının ve PKK’nın serpilip gelişmesine göz yummasının doğal sonucudur yaşananlar.

‘BİRDEN BİRE NE OLDU?’

AKP’yi eleştirilerine devam eden Yeşildal, “7 Haziran’a kadar tek bir silah patlamazken birden bire ne oldu da terör azgınlaşıverdi? İhmal ve taviz politikalarının yanında AK Parti’nin tek başına iktidar olamamasının ardından kaybettiği oyları yeniden kazanmak için terörden medet umması söz konusudur. Nitekim tarafsız olması gereken cumhurbaşkanı 400 milletvekili verseydiniz terör olmazdı diyor. Hala kendini AKP genel başkanı sanıyor. Milletimiz 550 milletvekili verdi. Hangilerini milletvekili saymıyor acaba?

'AKP-PKK İŞBİRLİĞİ'

AKP’ye sert sözlerle yüklenen ve matadorbet giriş ağır ithamlarda bulunan Yeşildal, “AK Parti - PKK işbirliği; AK Parti’yi tek başına iktidara getirmek için tezgahlıyor. Birlik beraberlik nidaları altında biz tek başına iktidar olsaydık terör olmazdı algısını yaratıyorlar. Bu söylemle MHP’ye ve HDP’ye kaptırdıkları oyları toplamayı amaçlıyorlar. 1 Kasım’da milletimiz bunlara gereken cevabı oyları ile verecektir. Dökülen kanların hesabını AKP iktidarından soracaktır” şeklide konuştu.

Yeşildal açıklamalarının son kısmında Dağlıca’da ve Iğdır’da şehit olan askerimize Allah’tan rahmet yakınlarına sie başsağlığı diledi.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2015, 16:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83